2777
2789
نمیدونی چجور دارم اشک میریزم با حرفات برام دعا کن میدونم درست نمیشه مگه اینکه خدا معجزه کنه 😭😭

قربون دلت برم میفهمم چی میکشی قربون دل پاکت

میدونم خیلی سخته انشالا خدا در رحمتش رو ب روی شما باز کنه و بهتون شادی ببخشع

فقط خدایی نکرده اگ طلاق هم گرفتی بچه ت رو ب دندکن بکش و ببر شاید با فقر بزرگ بشه ولی هیچوقت طعم بی مادری رو نمیچشه

بی مادری خیلی سخته

دورت بگردم انشالا درست میشه گریه نکن💔🤲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از زندگی با مرد خیانت کار و نفهم سخت تره ؟ من اینور بدبخت بودم نمیدونم دنیای بعد طلاق چطوره خیلی میت ...

صبور باش

به خاطر بچه ات تحمل کن

توی خونه حواست به بچه ات و کارهای خودت باشه و اصلا کاری به کارش نداشته باش و باهاش بحث و جدل نکن 

فقط چیزی لازم داشتید بگو تهیه کنه همین

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

شرایط هر کس فرق میکنه تو میگی نمیزارن جدا زندگی کنیولی خب مادر من که جدا شد حتی پدرش کمک هم کرد که ب ...

دقیقا همینه شرایط همه یکی نیست من مطمئنم جدا شم بخوام برم سرکار داداشم چون خودش روابط آزاد داره با دخترای خراب به منم تهمت هرزگی میخواد بزنه نمیدونم چیکار کنم بخدا موندم از هیچ جهتی شرایط ندارم

صبور باشبه خاطر بچه ات تحمل کنتوی خونه حواست به بچه ات و کارهای خودت باشه و اصلا کاری به کارش نداشته ...

خیلی سخته گفتنش راحته تا میخوام بی خیال باشم میاد سمتم منم ازش چندشم میشه 

خیلی سخته گفتنش راحته تا میخوام بی خیال باشم میاد سمتم منم ازش چندشم میشه

بهش بگو چون خیانت می‌کنی وسایل پیشگیری استفاده کن که من مریض نشم...

می‌دونم سخته...

خیلی ها با اینکه با همسرشون مشکل ندارن چون سرد مزاج هستن به سختی رابطه با همسر رو تحمل میکنن...

ولی اینا گذرا هست و میگذره...

هر چی باشه تو خیابون با بچه ات آواره نیستی...

تو خونه خودت هستی و خرجی میده...

همین خودش خوبه..‌

منم بیش از ده ساله متاهل هستم و بچه دارم 

یکی از دخترای فامیل مون فقط با بچه طلاق گرفت با اینکه ثروت مند بود و بعد طلاق در رفاه مالی بود و با وجود اینکه کلی با همسرش دعوا داشتن تا طلاق گرفتند 

بازم بعد مدت کوتاهی از طلاقش پشیمون شد و واسطه فرستاد تا دوباره ازدواج کنن اما شوهرش قبول نکرد و با یک دختر دیگه ازدواج کرد.

طلاق راه چاره نیست باید به فکر مدیریت زندگی ات باشی.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

۶ سال دوست دارم برم کراتین یاد بگیرم نمیدونم خوبه یا نه

نه خوب نیس. از کت و کول میفتی. یه عالمه گاز و دو سمی تنفس میکنی. رنگ و دکلره هم همینه از پا و کمر میفتی. برو میکاپ یا شینیون یاد بگیر