2777
2789
عنوان

سروصدای همسایه بالایی خواب رو ازم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 36 پست
خخیلی بی شخصیته یبار گفتم با تمسخر گفت کی ما ؟گفت اصلا حرکت نمیکنه چه برسه پا بکوبه

لعنت بهش 

حالا حرص نخور عزیزم یه پادکست مدیتیشن با صدای ملایم بزار که سرو صداشون رو کمتر بشنوی 

تا به وقتش بچه ات که دنیا اومد بعد خدمتشون برس

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اگر بدونی چه به سرم اوردم, دیگه قلبم درد گرفته از دستشون، زنه یه کلفت به تمام معناست، از ساعت شش صبح ...

میدونی کسی ک دزدیده کیه؟

بازم بسپار ب خدا 

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لعنت بهش حالا حرص نخور عزیزم یه پادکست مدیتیشن با صدای ملایم بزار که سرو صداشون رو کمتر بشنوی تا به ...

بب صاحب خونم نگم؟ البته فکر نکنم باور کنه چون خودشونو خیلیییزمظلوم جلو صاحب خونه نشان داده به شدت ک روزی ک ما اومدیم گفت ی عروس داماد خیلی گل و مومن طبقه بالاتوننن

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

بب صاحب خونم نگم؟ البته فکر نکنم باور کنه چون خودشونو خیلیییزمظلوم جلو صاحب خونه نشان داده به شدت ک ...

میگم شاید تو این شرایط لج کنن و اذیت کنن

اگر باردار نبودی فکر خوبی بود باید باهاش مقابله میکردی ولی بخاطر بچه ات آروم باش

یه بار دیگه  خیلی دوستانه بهش بگو که با صدا تپش قلب میگیری و فشار خون عصبی داری و برات خطرناکه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
میگم شاید تو این شرایط لج کنن و اذیت کنناگر باردار نبودی فکر خوبی بود باید باهاش مقابله میکردی ولی ب ...

ااصن خیلی کثیفه رفتم زنگ واحد رو زدم با تمسخر جواب میداد . ب صاحب خونه بگم؟چون واحد رو خیلی ارزون گرفتن

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

ااصن خیلی کثیفه رفتم زنگ واحد رو زدم با تمسخر جواب میداد . ب صاحب خونه بگم؟چون واحد رو خیلی ارزون گر ...

اره بگو 

بگو اگر اذیت کنن ما مجبوریم جابجا بشیم