2777
2789
عنوان

سروصدای همسایه بالایی خواب رو ازم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 36 پست
ممیدونی باردارم نمیتونم این کارهارو کنم

عزیزم تحمل کن نی نی که اومد همه اش رو تلافی کن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم تحمل کن نی نی که اومد همه اش رو تلافی کن

ممیترسم این همه حرص و جوش و شب نخوابیدن برای بچم بد باشه خیر نبینن

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره د پارکینگشون جوری بهم میزنه من میترسم همش

بعضیا کلاً گاو وحشین،واحد کناری ما هم طوری درو بهم میزنه که حس میکنم کل ساختمون میاد پایین، در ضدسرقته،سنگینه،وقتی با شدت میخوره بهم،اعصاب و روانت میاد پایین،مادر و پسرن،پسره یه فحشایی به مادرش میده که باید گوشاتو بگیری،آدم بره به همچین موجودی چی بگه،بگه "درو اروم ببند"مثل جوک میمونه!

بچه ها دعا کنید خدا جوابشو بدهد

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

ممیترسم این همه حرص و جوش و شب نخوابیدن برای بچم بد باشه خیر نبینن

حالا فردا دوباره باهاش صحبت کن بگو که تپش قلب میگیری و حالت بد میشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
حالا فردا دوباره باهاش صحبت کن بگو که تپش قلب میگیری و حالت بد میشه

خخیلی بی شخصیته یبار گفتم با تمسخر گفت کی ما ؟گفت اصلا حرکت نمیکنه چه برسه پا بکوبه

خونه رو خیلیییی ارزون تر گرفته با مظلوم بازی . به صاحب خونه بگم بنظرتون ؟یک سال قبل ما اومده و خیلیییییی مارمولک‌ها باورتون نمیشه جلو صاحب خونه مثل موشه و خودشو پیغمبر نشون داده تا الان

نفرین نکن خوب نیستخدا بهت صبر بده گلم

اگر بدونی چه به سرم اوردم, دیگه قلبم درد گرفته از دستشون، زنه یه کلفت به تمام معناست، از ساعت شش صبح امیر کاری می‌کنه تا تا ساعت ۱۲ شب. مرده مشغول خیانت

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑