2777
2789
عنوان

خودمو واسه شوهرم خوشگل میکنم حالش بد میشه بنظرتون بیماره

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 21 پست
حتما میشه . حالا دیگه فهمیده چقدر وفاداری بهش و اعتماد کرده . بنظرم اجتماعی نبوده تازه داره نحوه زند ...

آخه نحوه اجتماعی بودنش یکم متفاوت بوده 

کلا با خانواده و دوستاش و همکاراش ارتباط داشته 

و فقط عروسی ها و سرکار و کلرهای اداریشو انجام میداده و با دوستاش سفر و تفریح میرفته 

با فامیل زیاد رفت و آمد نداشته بعد ازدواج با فامیلا بیشتر ارتباط داره با دوستاش کمتره

نمیدونمحقیقت اولش گفتی ترسیدمیاد فیلم ملی افتادمیخورده اش اوایل طبیعیهباید ببینی تا چ حده چ جوریهان ...

آره منم اونو نگاه میکردم یاد شوهرم افتادم انگار زندگی منو توصیف میکرد فقط این دست بزن زیاد نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی

منظورم اینه که نمیخواسته ازدواج بهم بخوره،حس کرده بعد عروسی میخشو محکم کوبیده و خیالش راحت تره و بیشتر میتونه بهت تحکم کنه و واست تکلیف روشن کنه،تو هم راحت فکر طلاق و بهم زدن زندگیو نمیکنی،واقعاً مریض روانیه بنظر من،عذر میخوام که رُک گفتم

آخه نحوه اجتماعی بودنش یکم متفاوت بوده کلا با خانواده و دوستاش و همکاراش ارتباط داشته و فقط عروسی ها ...

خوبه هر چی اجتماعی تر بشه بهتر میشه نگران نباش درست میشه . حتما خیلی هم مذهبیه . چون مذهبی های دو آتیشه همش وسواس دارن به حجاب و رفتار های خانمشون.