2777
2789
عنوان

اگزما🦾🫂

34 بازدید | 3 پست

دوستان کسایی که با این درد روبرو شدن میدونن چه دردی نتونی حتی به آب هم دست بزنی...

من نزدیک دوماه واقعاً افسردگی گرفتم با اینکه تازه اتفاق افتاد بود برام ولی بشدت ترسناک بود برام دوتا انگشت دست راستم درگیرش شده بود حالا دوماه اینا یا کمتر...باورتون نمیشه چندتا دکتر رفتم حجامت هم کردم هر چی استفاده میکردم هی خارش شدید و هی بدتر میشد هیچی قشنگ گفتم بدبخت شدم رفت اما یروز اومدم گفتم زدم درمان اگزما ت نی نی سایت یه تاپیک خوندم نوشته بود روغن شترمرغ و قطره بتامتازون و اینکه اصلا اگه خارش هم داشت ب دستم دس نزنم امتحان کردم در کمال تعجب و حیرت انگیز داشت دستم خوب میشد روز به روز والا چهار ماه دستم خوب شده البته بازم روغن شتر شبا میزنم و رعایت میکنم از شوینده تا.......ب دوتا انگشت دستم ن هیچ چیز دیگه نرم باشه بهتر دستم

خلاصه از اینجا یادم نیست تاپیک کی بود که خوندمش ازت ممنونم خدا خیرت بده امیدوارم خدا قشنگ یجای برات جبران کنه این محبتی که کردی برای من همیشه دعات میکنم عزیزم 🫂♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطره بتامتازون بزن و روغن شترمرغ عزیزم خوب میشی برای من جواب داد ب امید خدا برا توهم جواب میده

از اول زیرنظر متخصص پوست بود

حتی پیش دکتر گیاهیم رفتم

ولی خب با پماد باید کنترل بشه

ولی چشم

یادم میمونه امتحانش کنم