2777
2789
عنوان

بچها بیاین یه متن رو برام معنی کنین ببینین معنی داره یان😂

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب درمورد صبر توی زندگی میگه دیگهمنظور متن اینه که برای هرچیزی صبر کنی در زمان و مکان درست اتفاق میو ...

مرسی♡

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
احتمالا تازه با کات قبلیش کنار اومده اینو گذاشته ک بگه پذیرفته

خب خداروشکر که کنار اومده الان ۵ سال از کاتش میگذره 

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
کراشت گذاشته؟احتمالا کاری ازش حل شده اینو گذاشته فک نکنم زیاد جمله مربوط ب احساسات و عشقو و اینا باش ...

آره😂

😂😂پس الکی نوشته ینی

ادبیات مولانا ذره ای شبیه این نثر نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه بابا چه ربطی به اکس داره منظورش همون امید داشتن و ایناست

ربط داره یذره موشکافی میخواد

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

بنظر من از چیزی ناراحته

اره اینو که پست گذاشته ولی استوری های غمگین هم زیاد میزاره

انگار سه تا متن جدا از هم رو کنار هم گذاشتن برای همین بی معنی شده

در یک جمله منظورشون اینه که اتفاق های خوب هم خواهد افتاد

و در نهایت ما دلمان روشن است به اشک شوقِ بعد از اندوه ها : )!🌱

ادبیات مولانا ذره ای شبیه این نثر نیست

مرسی ک گفتی حالا ان‌شاءالله اگه قسمت بود و بهم رسیدیم میگم ک این متن مولانا نی😂😂😂

ربط داره یذره موشکافی میخواد

ادم هرچی مینویسه که درباره رابطه قبلی و رابطه جدید و اکس و نکس اینا نیست 

بنظرم ربطی نداشت متنش

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
انگار سه تا متن جدا از هم رو کنار هم گذاشتن برای همین بی معنی شدهدر یک جمله منظورشون اینه که اتفاق ه ...

آره مولانا رو هم الکی گفته انگار بچها گفتن از مولانا نیست این دیگه خیلی قضیه دارک شد واقعا یعنی حرف دلشه دقیقااا