2777
2789
عنوان

امروز هم نشد بازم 💔

111 بازدید | 10 پست

بازم تو درس موفق نشدم جدی بخونم و کاملن درست خوب پیش رفت کم اوردم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یه مشاوره درسی پیدا کن

روان پزشک هم باشه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الان ب خودت قوووول بده

فردا بتونی...نشد نداره

و بیای تاپیک بزنی اما امروز تونستم...

و بلکل گوشی،نت،تلوزیون،مهمونی،خواب رو

فردا از حافظت دیلیت کنی

انگار ک نیست...

الانم زود بخاب ک صبح سرحال پاشی

کار نشدددد ندارررره

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
روان پزشک هم باشه

نه یه مشاوره که برات برنامه ریزی کنه بتونی هدفمند و راحت تر درس بخونی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
همین الان ب خودت قوووول بدهفردا بتونی...نشد ندارهو بیای تاپیک بزنی اما امروز تونستم...و بلکل گوشی،نت ...

آخه ذهنم وسط درس در گیره علاقه سابق رو ندارم ذهنم انگار پوکیده

اه چرا من هیچ وقت نام کاربری رو نمیخونمممممشما مردا برا چی میاین آخههههه

تنهام به خدا کاربری زیاد داشتم اینجا علت استمرارم همین تنهایی هست