2777
2789
عنوان

نامزدم میگه وقتی میای پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 110 پست
عزیزم رابطه داشتی‌عمییق‌ نداشتیفقط یک نفر در جهان تو خونه خالی براش‌ اتفاق نیوفتاد اونم حضرت یوسف بو ...

مادرش درجریان نیس اما ب خاهرش گفته ک بهم علاقع داره

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
عزیزم کسی نمیگه قطع ارتباط کنمیگیم رابطه فیزیکی نداشته باش حتی ی بغل حتی ی بوسهفقط بشناسش باهاش بگرد ...

میشه اخه؟😅 یه دست گرفتنه ساده ک دیگه چیزی نیس 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوووف دختر ازدست تو سرم سوت کشیدرفتی با فامیل دوست شدیرابطه ی سطحی هم باهاش داشتیمادرها هم در جریان ...

سطحی از نظر شما چیه؟ منظرم کارای عادی مث دس گرفتن و این چیزا بود کار بد دیگه ای نکردیم 

مواظب باش این وسط مخفیانه فیلمی ضبط صدایی چیزی ازت نگیره پس فردا آبرو و شخصیتت رو توی خانوادت خراب ک ...

از بچگی میشناسمش خوشبختانه از این لحاظ ازش شناخت دارم پسرخالمه ها😐

سطحی از نظر شما چیه؟ منظرم کارای عادی مث دس گرفتن و این چیزا بود کار بد دیگه ای نکردیم

هیچ پسری «تاکید میکنم !»  هیچ پسری تا وقتی اسم شما رو وارد شناسنامه اش نکرده ارزش مایه گذاشتن از روح و جسم ات رو نداره ! بقیه دخترا هم به همین حرف ها و حرکت ها دلخوش کردن و با اسیب روحی و اتلاف عمرشون رابطه شون تموم شد پس بیخیال عزیز 

با خودت فک نکردی اگه رابطت باهاش به هم بخوره بعدا با یکی دیگه ازدواج کنی و مدام با این چشم توچشم شی چی میشه؟

یا اگه خاله و مامانت بفهمن و ابروت تو کل خانواده بره

چقدر شجاعی توو

با خودت فک نکردی اگه رابطت باهاش به هم بخوره بعدا با یکی دیگه ازدواج کنی و مدام با این چشم توچشم شی ...

ما خیلی مدت کمیه باهمیم بعد ب خاهرش گفته بهم علاقه دااره چقددل ادمو خالی میکنید😑

با خودت فک نکردی اگه رابطت باهاش به هم بخوره بعدا با یکی دیگه ازدواج کنی و مدام با این چشم توچشم شی ...

خیلی عاشقش نیستم هنوزم گفتم ک باید زمان بگذره ببینم چی میشه

بله میدونم که گفتم 

ما اینجا برحسب شنیده ها و تجارب دیگران صحبت میکنیم شما اولین نفر نیستید ک با عضو نزدیک خانواده تون وارد رابطه عاطفی پنهانی شدین بقیه هم مثل شما چنین لحظاتی رو داشتن و اخرش اتفاق غیرقابل پیش بینی براشون افتاد 

بله میدونم که گفتم ما اینجا برحسب شنیده ها و تجارب دیگران صحبت میکنیم شما اولین نفر نیستید ک با عضو ...

حتی اگه اخرشم جداشیم این قضیه جایی درز نمیکنه ن از جانب من ن اون فعلا باید زمان بگذره بینم چی میشه

خیلی عاشقش نیستم هنوزم گفتم ک باید زمان بگذره ببینم چی میشه

عزیزم شما تو همه ی تاپیکات میگی نامزدم

بعد الان میگی عاشقشم نیستی!

گفتنی هارو همه بهت گفتیم دیگه تصمیم با خودته

موفق باشی

ما خیلی مدت کمیه باهمیم بعد ب خاهرش گفته بهم علاقه دااره چقددل ادمو خالی میکنید😑

خوب بگه ! اگر اتفاق غیرقابل پیش بینی افتاد خواهرش که نمیاد برادرشو رسوا و خراب کنه چون اول خانواده خودش خراب میشن شما میمونی و خیال خوشی که بر باد رفته