2777
2789
عنوان

نامزدم میگه وقتی میای پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 110 پست
شاید حق با تو باشه نمیدونم خودمم فعلا اونطور علاقه ی زیادی بهش ندارم چون تو گذشته بخاطر یع چیزی خیلی ...

به فکر درس دانشگاه باش

به غریبه دوست شو هرکارم خواسنی بکن

با فامیل نههههه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

خودم ۱۹ اون ۲۳

ببین آجی گلم ن مذهبیم ن فلسفی میحرفم ولی واقن حماقته با فامیل دوست من دقیقا با پسر خالش بود اونم شیش سال آخرش انگ خراب بودن بهش زدن و حتا خود خالش گفت چرا تورو برا پسرم بگیرم وقتی باهاش در ارتباط بودی و خرابی پسره ام طرف مامانشون گرف 

خدارو شکر دوستم ازدواج کرد با ی آقای دیگه خوشبختم شده ولی بازم پشت سرش حرف میرنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین آجی گلم ن مذهبیم ن فلسفی میحرفم ولی واقن حماقته با فامیل دوست من دقیقا با پسر خالش بود اونم شیش ...

واقعا؟ اخه این از خیلی سال پیش حسشوبروز میداد همه میدیدن چقد پیگیرمه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
ببین آجی گلم ن مذهبیم ن فلسفی میحرفم ولی واقن حماقته با فامیل دوست من دقیقا با پسر خالش بود اونم شیش ...

دوستت شانس آورد اگه خانواده شوهرش گیر بودن و میومدن تحقیق میشد خراب بشه ازدواجش

به فکر درس دانشگاه باشبه غریبه دوست شو هرکارم خواسنی بکنبا فامیل نههههه

اره چه حماقتی کردم چطوری بگم رابطمونو تموم کنیم 

خودم فعلا حس اونجور زیادی بهش ندارم اما اون داره

واقعا؟ اخه این از خیلی سال پیش حسشوبروز میداد همه میدیدن چقد پیگیرمه

اگ واقن عاشقه ب مامانش بگه نامزد کنید فعلن ک بیشتر آشنا بشید سنشم کم نیس ب خودش بگو من نمیخام پنهانی باهم باشیم بقیه بفهمن فامیلیمون بهم میخوره اگ دوسم داری نامزد کنیم ولی فعلن عقد نکن خوب بشناسش

اره چه حماقتی کردم چطوری بگم رابطمونو تموم کنیم خودم فعلا حس اونجور زیادی بهش ندارم اما اون داره

کم کم رابطتون زیاد میشه بعد که حسابی عاشق و وایسته شدی دوست دختر میگیره و ولت میکنه

اگ واقن عاشقه ب مامانش بگه نامزد کنید فعلن ک بیشتر آشنا بشید سنشم کم نیس ب خودش بگو من نمیخام پنهانی ...

این قضیه رو گفتم چن شب پیش گف رو جفت چشام رسمیش میکنم همین فردا ولی من گفتم ن اخع فعلا حس ژیادی بش ندارم نمیدونم باید چی بشه

اره چه حماقتی کردم چطوری بگم رابطمونو تموم کنیم خودم فعلا حس اونجور زیادی بهش ندارم اما اون داره

بهش بگو نمیخام آبروم بره دیگ ادامه ندیم 

.سلفی چیری باهم ندارید؟

این قضیه رو گفتم چن شب پیش گف رو جفت چشام رسمیش میکنم همین فردا ولی من گفتم ن اخع فعلا حس ژیادی بش ن ...

چون خونه ش خالیه این حرفارو میزنه 

چون هی میگی نه 

کم کم رابطتون زیاد میشه بعد که حسابی عاشق و وایسته شدی دوست دختر میگیره و ولت میکنه

چن شب پیش الکی با خنده گفتم اگ راس میگی دوسم داری پاشو یه گل شیرینی بگیر بیا پیش بابام و داداشم اجازمو بگیر گف رو جفت چشمام همین فردا میام جدی ام گفت بعدش گفتم ن هنوز شوخی کردم🤐