2777
2789
عنوان

انقد گریع میکنم واسه رفتارای شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاق

اگه راه حل نداری نظر نده😑حالا ک شوهرش باباشو سوارنکرده زندگیشو ازهم بپاشه طلاق بگیره؟؟؟ 

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

خدا پدرتو واست حفظ کنه ولی خوب عزیز دارید میگید پدرم یکی دوبار گفته برو دارم بازی می‌کنم، ببین مردا زیاد خوششون نمیاد معطل بشن یا ی کاری واسشون بشه وظیفه ،والا همسر خودمم همینطوره، خودش همیشه تو اولویته ،بعدم چرا به خودت و شوهرت تلخ میکنی زندگیو عزیزم ،پاشو برو صورتت آب بزن ،ی لیوان آب بخور ،هیچی هم نگو به شوهرت ،اصلا وابدا ،راحت بخواب ،مهم آرامش خودته در وهله اول و بعد همسرت که داری باهاش زندگی میکنی عزیزم 

چون واینستاد سوارش کنیم. فوقش نمیومد دیگ مگ چی میشد

اول باهاش صحبت کن بگو ک من دوس دارم احترام بزاری اینا اگه دوباره ادامه داد بگو‌ک مجبوری مثل خودش بشی 

ولی در کل رفتار بدی نداشته چون چنبار نیومده بهش برخورده 

داماده دیگه چی بگم😔شوهرمن تازه خودمونم جایی بگم مارو ببرکلی ادا درمیاره که مگه من راننده شخصیتم با اتوبوس برو ولی خواهرش زنگ بزنه باشوهرم رفتیم فلان جا بیا مارو ببر خونه با کله میره😑😑😑شانس نداریم خواهر

ن شوهر من با خانواده خودشم اینجوریه

پس بیخیال دیگه من باید بسوزم که شوهرم حتی خانواده خودسو به خود ما ترجیح میده ولی باورکن من خانواده اونو مثل خانواده خودم دونستم تاحالا همه کارکردم براشون خرم دیگه خر