2777
2789
عنوان

حس ششم زنانه

67 بازدید | 9 پست

همش حس ششمم میگه جاریم با شوهرم یچی بینشونه .. خیلی بهم نگا میکنن .. جاریم منتظره شوهرم بیاد تا نگاش کنه لبخند بزنه .. شوهرم همش خیره به صورتشه .. و وقتی میخنده با یه حسی نگاش میکنه .. ده سال از شوهرم بزرگتره و  خونه بالا پدر شوهرمه و ۱۷ ساله عروسی کرده .. من یه ماهه عروسی کردم و این نگاها از عقد بودن .. شوهرم میگفت خ صمیمی هستیم ک الان بخاطرم کمش کرده .. ممکنه رابطه ایی باشه؟؟ شوهرشم بیرون شهر کار میکنه بیشتر وقتا نیستش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خواهر حواست باشه حست الکی نیست من شوهرم با جاریم خیانت جنسی کردن یعنی مصیبتی داشتم که خداشاهده چی کشیدم ...... منم مثل تو همیشه حس میکردم خیلی صمیمی ان ولی به ذهنم نمی‌رسد ممکنه ۱ درصد خیانت بکنن

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
حساس شدم‌نمیدونم چکار کنم .. شوهرم بیشتر نگا اون میکنه تا من

ببین رفت وآمد رو قطع کن تاجایییی که ممکنه من دارم بهت میگم حواست باشه یه دعوا الکی راه بنداز یه چیزی بهانه کن پاشو قلم کن از خونه زندگیت

تو رو خدا به خودت بیا من این بلا سرم اومده ساده نباشی مثل من من بچه بودم نفهمیدم تو زرنگ باش رک و راست به شوهرت بگو حدت رو نگه دار بذار بدونه که بو بردی و بترسه 

وای خواهر حواست باشه حست الکی نیست من شوهرم با جاریم خیانت جنسی کردن یعنی مصیبتی داشتم که خداشاهده چ ...

خوب الان باید هردوشون رو اعدام کنند دیگه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خوب الان باید هردوشون رو اعدام کنند دیگه

چه اعدامی خواهر مگر من تونستم اون موقع جیکم رو دربیارم برادرشوهرام ریختن سرم گوشیم رو گرفتن هرچی مدرک بود پاک کردن اصلا داستانی داره