2777
2789

اول اینکه من کودکی بسیار خوبی داشتم

نوجوانی بسیار خوبی داشتم مدرسه خاص درس خوندم همه چیرعالی بود تا اینکه کنکور قبول نشدم و دوباره نشدم و سه باره نشدم و این بار رفتم ی رسته آسون 

و تصمیم گرفتم صاحب پارتنر بشم و اونجا بود که اشتباه کردم ی روز ک تو بالکن داشتم صحبت می‌کردم باهاش اون آدم ترک بود اصلا ترکیه زندگی می‌کرد داداشم شنید

و من از اون روز شدم جن..ده خراب

و دجار استرس شدم ک بابام نفهمه چون دیگ بدبخت میشدم تا دو سال با استرس بابام نمیتونستم بخوابم و یک پسری تو دانشگاه مزاحمم میشد به من می‌گفت شمارت پخش شده و من دیگ رشنا داشتم ب جنون می‌رسیدم و اینطوری شد ک من از ۱۸ تا ۲۴ زندگی نکردم 

الان چیکار کنم از صفر شروع کنم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه چی میخونی؟!

تقدیر بوده سخت نگیر خیلیا با خیلیا رل بودن😂الان اسم طرفم یادشون نمیاد 

داداشتم خیلی مرد سالاره شورشو در اورده از لجت هعی تکرارش میکنه اهمیت نده سرتو درد نیار 

هیچی زندگیتو کن کارایی کن که دوست داری و اون پسره عنترو هم از زندگیت بنداز دور بهشم فکر کن اون عددی نبود و نیست 

بالاخره رل زدنا از یجایی شروع میشد تو اشتباه نکردی همه یجا تو عمرشون میرن سمت این کارا خوب

😶عججججب🤑

دانشگاه چی میخونی؟!تقدیر بوده سخت نگیر خیلیا با خیلیا رل بودن😂الان اسم طرفم یادشون نمیاد داداشتم خی ...

۴ سال گذشته من پاک پاکم 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰