2777
2789
عنوان

برای سی سال کنکور دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن عزیزم هر چی باشه من انجام میدم چون هر چی سختی کشیدم بسه باید براش زحمت بکشم تا به خواستم برسم کسی ...

امیدوارم چند ماه دیگه تاپیک خوشحالی از قبولیتون رو ببینم منم براتون ذوق کنم😍😍😍😍

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱

اره قطعا میتونی ولی چون از درس دور بدی یه مشاور بگیر بهت بگه چیا بگیری و اینا یه ماه بیوفتی رو غلطک بعد خودت میتونی ادامه بدی

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
میشه توضیح بدین ایجاد سابقه چیه من نمیدونم. برا پزشکی هم میشه؟

ببین الان کنکور اینجوریه که ۶۰ درصد نمرات آزمون های نهایی موثره ۴۰ درصد کنکور

بنابر این برای دریافت ۶۰ درصد سابقه ی تحصیلی باید دروس دهم و یازدهم رو آزمون نهایی بدین و ایجاد سابقه کنن و دوازدهم رو هم اگه دوست دارید و قبلا ترمیم نکردین ترمیم کنید 

توی کنکور امسال فقط یازدهم و دوازدهم تاثیر داره سال دیگه دهم هم اضافه میشه البته دولت قصد داره تاثیر دهم ر اضافه نکنه منتها فعلا قرار بر اینه که سال آینده ۱۰ درصد نمرات دهم موثر باشه ۲۰ درصد یازدهم ۳۰ در صد دوازدهم 

بله چرا نشه پزشکی هم ممکنه