2777
2789
دلیل بزرگ شدن مهمه خود غده بزرگ بشه یا نودول داشته باشهرو هورمون های تیرویید تاثیر بذاره یا نه جمعا ...

والا زدم گوگل روانم ریخت بهم انقدر چرت پرت نوشته بود

همه تو گلوشون تیروئید هست عزیز😂😂منظورتون اختلال عملکرد غده تیروئدهمن تیروئید کم کار خفیف دارم سال ...

عزیزم من سمت راست وچپ گلوم زیر فک هر دوطرف مثل ی توده چربی زیر دستم این ور اون ور میشه به یک اندازه هم هست باید برم دکتر ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا زدم گوگل روانم ریخت بهم انقدر چرت پرت نوشته بود

نه گلوبوس نه بیماری های تیرویید خطرناک نیستن 

و راحت درمان میشن

اگر برید دکتر بهتر از گوگل راهنمایی میکنن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

داداشم اینجوریه فردا قراره بره دکتر

نگران نباشید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

همه تو گلوشون تیروئید هست عزیز😂😂منظورتون اختلال عملکرد غده تیروئدهمن تیروئید کم کار خفیف دارم سال ...

واینکه دکتر دوماه پیش رفتم چون یکم غذا با آب باید بدمش پایین یکم از گلو که رد میشه یواش میره دکتر گفت درآینده مستعد تیرویید هستم

ممنون جونم وصله بهش خیلی گریه کردم زدمم گوگل همش چرت پرت اورد بیشتر نگران شدم

جون جفتتون سلامت

کاش سوالتون رو طور دیگه بپرسید که کاربرا بتونن راهنمایی کنن...

گلم چیزی ک شنیدم گفتم داداشم رفته دکتر شبا راحت نمیتونست نفس بکشه سرفه میکرد بهش گفتن تیروُیید گلوش بزرگ شده

عزیزم من سمت راست وچپ گلوم زیر فک هر دوطرف مثل ی توده چربی زیر دستم این ور اون ور میشه به یک اندازه ...

بله عزیزم برو دکتر فوق تخصص غدد چکاپ دستی انجام بده و آزمایش بنویسه

ولی خودت رو نگران و آشفته نکن

تشخیص های عجیب و غریب گوگل رو هم با پزشکی که ۱۵ سال درس خونده و کلی تجربه داره یکی نکن

واینکه دکتر دوماه پیش رفتم چون یکم غذا با آب باید بدمش پایین یکم از گلو که رد میشه یواش میره دکتر گف ...

چون مستعد هستید هر ۶ ماه یکبار باید مرتبا چکاپ بدید تا اگر موردی پیش اومد مثل من خیلی سریع متوجه بشید