2777
2789
عنوان

من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میشه بگی کدومش علائم فیستول؟؟؟!!!!!اون علائمی که بهت گفتم کسی که فیستول داره اون علائم داره

یبار شیاف گذاشتم تو مقعدم بعد یه حسی تو واژنم داشتم گفتم نکنه اینا به هم‌ربط دارن

یبارم عذر میخوام اما احساس کردم از واژنم باد خارج شد وقتی از دستشویی بلند شدم

یروز که اینه گذاشتم مقعدمو ببینم داخل واژنم خالی خالی نبود یکم داخلتر  یه غشا سفید بود انگار  همیشه هست این و‌نمیدونم چیه و چرا 

یکی دو بار بعد مدفوع که خودمو شستم بلند شدم مقعدمو دستمال بکشم رو دستمال ذرات مدفوع خیلی کممم دیدم باز اینم ترسیدم 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
یبار شیاف گذاشتم تو مقعدم بعد یه حسی تو واژنم داشتم گفتم نکنه اینا به هم‌ربط دارنیبارم عذر میخوام ام ...

خروج باد از واژن که عادیه بصورت گه گاه بخدا نمیدونم چجوری اینارو ربط به فیستول و اینچیزا میدی

خروج باد از واژن که عادیه بصورت گه گاه بخدا نمیدونم چجوری اینارو ربط به فیستول و اینچیزا میدی

بقیه مواردی که نوشتم چی؟بنظرتون اونا عادیع؟😣

روی چی خیلی حساسی؟بگو تا واست توضیح بدم استرست تموم شه

رو همش

چون ذهن منفی من میگه اینا همش مث پازل ب هم ربط داره و‌بعدا میفهمم 😭 میدونم خیلی افکارم منفیه. خدا خودش منو درستم کنه 🥲 مرسی وقت گذاشتی عزیزم خیلی مهربونی❤️

ببین این فشار روی مقعد رو‌منم قبل پریودی و خود پریودی دارم

یه تیر بدی می‌کشه انگار جونم در می‌ره

ولی مثل تمام کسایی که بهت تو تاپیک گفتن منم میگم که از وسواس جلوگیری کن چون اگر منتظر چیزی باشی واقعا سراغت میاد

من یه تایمی گیر داده بودم که سرطان سینه دارم

چقددددد دکتر رفتم خاک تو سرم

یا میگفتم قلبم مشکل داره تند نفس میکشم

خودتو با یه چیزی سرگرم کن

البته عوارض pms هم هست

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
رو همشچون ذهن منفی من میگه اینا همش مث پازل ب هم ربط داره و‌بعدا میفهمم 😭 میدونم خیلی افکارم منفیه. ...

الان علائمی که گفتی نشاندهنده هیچ بیماری نیس اینو نه من هرجایی هم بری بهت میگن هیچ بیماری نداری قول میدم بهت سوال داشتی بازم بپرس حتما