2777
2789
عنوان

‌کنکور دارم ولی رویایی فکر نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همین الانم بخونی میتونی خیلی عالی عمل کنی 

اما اگر اینطور فکر میکنی  یه برنامه درست بچین و براش تلاش کن و همه خودتو بزار  و فکر کن اگ الان فوق العاده عمل کنم  واسه سال بعد کارم راحت تره و با آرامش خیلی تلاش کن  

از هر رتبه ای میتونی به چیزی که میخوای برسی

وا کو تا ۴۰۵، وقتی اینجوری میگی نمیخونی من خودم کنکوریم میفهمم چی میگی طرف ۷ ماه خوب خونده پزشکی قبول شده تو ۴ ۵ ماه باقی مونده رو بخون نهایی هم خوب بده  تا ۲۰ هزار رو که فرهنگیان دعوت به مصاحبه میکنه ، تا ۲۵۰۰۰ هزار دیدم طرف مامایی و پرستاری و هوشبری روزانه قبول شده تا ۳۰ هزار هم حسابداری و مدیریت ها رو قبول میشی اتفاقا حسابداری و مدیریت خیلی خوبه و کار براش فراوون هست طرف با ۳۵ هزار تو معماری روزانه میخونه همین امسال ببندش تموم بشه بره هر سال سخت تر میشه حوصله داریا 

من اگر امسال بسته بودمش دیگه راحت شده بودم الان اولین ساله پشت کنکورم ۴۰۴ کنکور دارم درست نخوندم تا حالا البته انسانی ام تو نهایی ها گیر کردم و گرنه امر فقط کنکور بود خوب بود که لعنت بهشون لعنت 

فیلما که همه تلگرام هستن باید مدیریت کنیترمیم هم میخای بزنی درسارو؟

همرو میترمیمم🥲 

فیلم ها داخل سایت آلود نمیشم مگه؟

به تل چ ربطی داره

من اصلا تل ندارم 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم