2777
2789
عنوان

شوهرا شما هم فقط شبا بهتون توجه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من از درد عادت ماهیانه داشتم میمردم شوهرم گف چیه گفتم هیچی بخاب خوب میشه گرفته خوابیده من هنوز ...

اتقاقن من چند روزه سر گیجه دارم حتی نشسته هم سرم گیج میاره چند بار حالم بد شده یه سوال نمی‌رسه خوبی چته 

شوهر من سرما. نمیره یعنی احتیاجی نداره وضعش خوبه بقیه براش کار میکنن

به نظرم احتیاجم نداشته باشه نباید زیاد تو خونه بمونه. حتی اگه بره سرکشی، بره باشگاه نصف روز، هرچی فقط نباید زیاد تو خونه باشه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
در طول روز چی بین زن شوهر های عادی و اونایی ک بهم علاقه دارن میگذره واقعن می‌خوام بدونم

اگر خونه باشه..تو کارای خونه کمک میکنه..تعمیرات باشه انجام میده

بچه ها رو نگه میداره من بیرون کاری داشته باشم میرم

چایی دم میکنه و باتنقلات میاره فیلم میزاره میبینیم

اینکارا رو میکنه معمولا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
مثلن چجوری چی میشه چکار می‌کنه بنظرم حق من این نیست ک از جون دل مایه می‌ذارم

عزیزم حتما باهاش حرف بزن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اتقاقن من چند روزه سر گیجه دارم حتی نشسته هم سرم گیج میاره چند بار حالم بد شده یه سوال نمی‌رسه خوبی ...

تا مستقیما بهشون نگی خودشون متوجه نمیشن مثلا باید مستقیم بگی سرم گیج میره یا مستقیم بگی بیا ناز منو بکش منک شوهرم اینطوریه من خودمو لوس میکنم بعد بم محل نمیدع