حس میکنم من زیادی حساسم نمیدونم کل در طول روز هیچ حرف خاصی بینمون رد بدل نمیشه توجهی نداره فقط ناهار چیه شام چیه و نهایت یه لیوان آب بیار یا چی بخرم دیگه لال بشه اگ یه حرف دلی بزنه من همش دعوا دارم اگر صبح دعوا کنم تا خود شب قیافه میگیره بعد ک وقت خوابه انکار مهربونم میشن بدم میاد احساس میکنم بهم توهین شده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر من سرما. نمیره یعنی احتیاجی نداره وضعش خوبه بقیه براش کار میکنن
به نظرم احتیاجم نداشته باشه نباید زیاد تو خونه بمونه. حتی اگه بره سرکشی، بره باشگاه نصف روز، هرچی فقط نباید زیاد تو خونه باشه.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اتقاقن من چند روزه سر گیجه دارم حتی نشسته هم سرم گیج میاره چند بار حالم بد شده یه سوال نمیرسه خوبی ...
تا مستقیما بهشون نگی خودشون متوجه نمیشن مثلا باید مستقیم بگی سرم گیج میره یا مستقیم بگی بیا ناز منو بکش منک شوهرم اینطوریه من خودمو لوس میکنم بعد بم محل نمیدع