2777
2789
عنوان

شوهرا شما هم فقط شبا بهتون توجه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شخصیت آدما با هم فرق داره شاید همسر شما زیادی درونگراست و دوست داره تو خودش باشه ولی تو زندگی مشترک این رفتار عاقبت خوشی نداره کی دوست داره با یه مجسمه زندگی کنه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شخصیت آدما با هم فرق داره شاید همسر شما زیادی درونگراست و دوست داره تو خودش باشه ولی تو زندگی مشترک ...

حرفت کاملا درست من همیشه بهش میگه تو یه. روباتی ک احساس نداره

نمیگم چجوری هستیم اخه چشم میخوریم😂

هرموقع اینجا یه تعریف میکنی اززندگیت فردانشده دعوا میشه و میفتیم به جون هم😂(این موضوع برا ۹۹درصد همینه پس نگید 👁نخورید) 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مردم طلا جواهر دارن چشم نمیخورن شانس ما از ...چشم میخوریم شانسو نگا

اره والا 

یبار همه تعریف میکردن تاپیک تعرف از همسر بود منم تعریف کردم مث بقیه از زحماتش گفتم بعد به یه روز نرسیده دعوا کردیم چندبار دیگم شده که این اتفاق افتاده براهمین همون بگیم شوهرمون بده بهتره🤭

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

روزا سعی کن باهاش حرف های معمولی‌ بزنی،سوال های جالب و چالشی بپرسی تو‌اینستا اینا میزارن

وقتی هم تو خونه هستین اگه حرفت نمیاد یه منچی مارپله ای چیزی بازی کنین بعد هیجان بازی خودش حرف میاره براتون اگه قبول نمیکنه بچه تو‌بهونه کن بگو بچه از صبح منتظره تو بیای بازی کنیم

مثلا شغل همسرت چیه؟ 

درباره ش یکم اطلاعات بروز پیدا کن همین که اومد خونه

تو صحبتات از گله و شکایت زیاد . آه و ناله . غر زدن پرهیز کن .

❤Che khobe ke daramet