الانم برای دومی ۵ ساله منتظرم ، هر ماه رو با انتظار سر کردن خیلی سخته😓
میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
شنبلیله رو ی شب خیس کن صبح بعد صبونه بخور ماها موقع پریودی حتما باید بخوریم شده پای ثابتمون شنبلیله تلخه ولی وقتی خیس بخوره درصد زیادی از تلخیش از بین میره خواهرم ۱۰،۱۱سالش بود عاشقش بود بعضی وقتا ب عنوان عصرونه درست میکردیم میخوردیم مامان بزرگم میگه با آبش خمیر درست میگردم نون میپختم برای خودم اگه تونستی مثل آب خوردن بخورش یا باهاش دمپختک بپز یا بریز تو سوپ
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من فکر میکردم یبار ک بچه دار بشی برای بعدی ها راه باز میشه😂پس بگو برای دومی سومی هم مثل اولی اهمیت ...
ن بابا برای دومی که جاده بسته شده سفت و سخت انگار😂
میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
شوهرا خوب بلد نیستن باز کنن😂😂دکترا رو دیدی چجوری معاینه میکنن ب اون میگن باز کردن😂🤦♀️
اتفاقا ماهره مال ما
انگاری خدا نمیخواد