rariyae مدیر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4030 عنوان حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 26710 بازدید | 1812 پست بچه ها من حس ششم وافعا خوبی دادم و همیشه واسه خودم درست جواب داده بیاین بپرسین جواب بدماگر اشتباه شد دیگه ببخشین🫠 1403/10/18 | 00:44 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8836 ان شالله که کنکور قبول بشم تقریباً اره درست گفتیممنونم عزیزم کدومش درست بود مثلا ؟
خدای_آرزوها عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 2837 عزیزم فقطططططط همه چیزو از خدا بخواین امیدواری رو فقط از خدا بگیرین نه هیچکس دیگه ای 🌸🌸🌸خدا خیلی ... میشه برای منم دعا کنید🥺🤍ی چیز ناممکنه اونی که میخوام کاش بشه به صلاح باشه خدا بخواداحساس کردم از بانفوذا پیش خدایید شمام دعا کنید خدا درست کنه 🥲 💛
calabac عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 133 عزیزم فقطططططط همه چیزو از خدا بخواین امیدواری رو فقط از خدا بگیرین نه هیچکس دیگه ای 🌸🌸🌸خدا خیلی ... واقعادلم اززندگیم سردشده بودچون تنهادلخوشیم اینه که خدایاکی باردارمیشم لاقل بابچه سرگرم بشم حتما امیدمو اول به خدامیبندم انشاالله حرچی خدابخادهمون براهمه اتفاق بیفته بعد براامن اللهی آمین
fatemehxxx عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 75 کنکور رو حس میکنم قبول بشی انشاءالله ک درست باشه موهات لخت هست ؟ قدتون فکر کنم زیاد بلند نیست اخلاقی ... میشه بهم بگی کی ازدواج میکنم با دوست پسرم؟
ملکهقلبش عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 445 حس میکنم تو تابستونی و لباست هم قرمز فکر کنم و دختر مهربونی هستی و ته دلت پاکه ولی خب گاهی اوقات یه ... منم بگوگلم ازخصوصیاتم ازاینکه این هفته مادرشوهرم میاددعوتی.اینکه خیرمیشه همه چی.مراسم فرشته روکی میگیرن امسال میشه یاسال دیگه چ ماهی لطفاجواب بده خیلی ضروریه گلم واینکه من ک خوب میشم وآیاهروقت اقدام کنم باردارمیشم لطفاجواب بده مرسیگلم
calabac عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 133 اسی رو میگی؟ احساسش درسته؟ نمیدونم همین خانمی که الان داره جواب میده
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8836 خصوصیات من گلم دوست دارین پیش مردم مهربون بنظز بیاید ؟ رنگ سبز تو نظرم اومد ازتون نمیدونم چیه حالا ، به زنگ سبز علاقه داری ؟ لبخند زیاد میزنی ؟ سفید چهره هستی ؟ زیر ۲۶ و ۲۷ سال سن داری ؟
ملکهقلبش عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 445 فکر میکنم بیاد .....اون یکی رو نمیفهمم .....احتمال داره بیشتر سال دیگ باشه داخل بهار ....نمیدونم م ... مرسی گلم ان شاءالله ک همینطوره برام میشه دعاکنی زودخوب شم .راستی میشه بگی من اقدام کنم بآردارمیشم کلاطعم مادرشدن میچشم ؟
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8836 میشه برای منم دعا کنید🥺🤍ی چیز ناممکنه اونی که میخوام کاش بشه به صلاح باشه خدا بخواداحساس کردم از ب ... این چ حرفیه عزیزم خجالتم ندین اصلا اینجور نیست ، انقدام گناه کارم ک خدا کمکم کنه 😔داخل تاپیک نماز شبم اگر خواستی اسم تون رو بذارین خدا قبول کنه
faghtkhoda_66 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8836 واقعادلم اززندگیم سردشده بودچون تنهادلخوشیم اینه که خدایاکی باردارمیشم لاقل بابچه سرگرم بشم حتما امی ... احسنت