2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 24380 بازدید | 1758 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی یه ادم درست حسابی میاد سراغم؟!🥲

یه روزی از همین روزا میری خرید واسه یه سری چیزا یا تو خیابونی چیزی و یه پسری میاد برای آشنایی پسره بانمکی هستش و پوستش هم گندمی هستش و زبون باز ولی خیلی مهربونه قبولش کن

قربونت نیت کردم

دوستانت به تو وفا نکرده اند و کارهایی را که برایشان انجام داده ای به نیم جو هم ارزش قائل نیستند ولی شما اجر و ثواب در راه خدا را در جایی دیگر دریافت می کنید. به سفری پرخیر و برکت می روید. گم شده ی بخت خویش را در آن سفر می یابید و درس عشق را در آن سفر می آموزید.

تو رو خدا. برا منم بگووووو😭😭😂💋بهم پیام میده دیگ ؟ حسش بهم چیههه ی حس ششم بهم گفت اون دنبال یکی ...

بهت پیام نمیده ولی چکت میکنه ولی نه دنبال کسی نیست کلا و بیشتر با تو حال میکنه تا بقیه دنبال یه بهونه هست بیاد سمتت باز 

و اینکه کنکور اون نتیجه دلخواه نمیگری

بهت پیام نمیده ولی چکت میکنه ولی نه دنبال کسی نیست کلا و بیشتر با تو حال میکنه تا بقیه دنبال یه بهون ...

کنکور پرستاری یا معلمی قبول نمیشم پس؟😭چرت بهم یکی گفت ک کنکور روشنه برات