2777
2789
عنوان

دو س پ س ر م بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 75 پست
دوسش داری؟ من نمیدونم بینتون چی گذشته اگر مقصری که معذرت خواستی اگرم مقصر نبودی نباید عذرخواهی میکرد ...

من اره خیلی خیلی …)

من اگ مقصرم نباشم برا اینکه قهرنباشیم عذرخواهی میکنم

واقعا نمیدونم خواستمو چجوری بیان کنم بهش 

فاصله بگیرم ازش؟اگه اومد چی بگم جواب بدم؟

ب نظرت فاصله گرفتن از کسی ک میگه ارامشمو بهم زدی تاثییر داره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیاد منت نکش کارت درست نبود دعوا کردید پیام دادی بیدارم کن بزار یکم بگذره اروم شه فکرش باز شه الان ز ...

ما دیروز دعوا کردیم و بعد اون کلی کلی پیام دادم که تروخدا لجبازی نکن به جاش بیا حرف بزنیم که چته

اون بدتر میشد…

ب نظرتون بعد دعوا چیکار کنم چیزی نگم تا خودش بیاد؟

وای نمیدونم

من اره خیلی خیلی …)من اگ مقصرم نباشم برا اینکه قهرنباشیم عذرخواهی میکنمواقعا نمیدونم خواستمو چجوری ب ...

مشخصه🥲

خب بنظر من این کار غلطه خیلیا منتظرن مرد بیاد عذرخواهی ولی اونم درست نیست بزار تعادل برقرار شه اگه اون هیچ وقت چیزیو از دلت در نمیاره توعم وقتی قهره محلش نده

فقط وقتی واقعا تو مقصری سعی کن از دلش دراری

اره الان بهش پیام نده ببین اصلا سراغتو میگیره یا ن؟ 

نمیخوام سرزنش کنم ولی عذرخواهی الکی هم خودتو میاره پایین هم باعث میشه اون فکر کنه کی هست 

ببخش ی سوال بپرسم؟ اولین رابطته؟ 

من اره کلا زیاد مرداروهم نمیشناسم

اگه اولین رابطته عادیه که فکر کنی عاشق شدی و اینا ولی تو فکر کن با یکی وارد رابطه بشی که مراقبت باشه کنارت باشه اون پیش قدم بشه واسه اشتی اونو بیشتر دوست نداری؟ 

مشخصه🥲خب بنظر من این کار غلطه خیلیا منتظرن مرد بیاد عذرخواهی ولی اونم درست نیست بزار تعادل برقرار ش ...

واقعا دوست دارم سیاست درست رو یادبگیگیرم

دیروز بهش گفتم حالم بده برات مهم نیستم و…

کلی اینجوری گفتم چون واقعا تنگی نفس گرفته بودم

گفت برو دکتر

عصرش هم پیام داد که بهتری 

به نظرت چیکار کنم دعوا نکنیم دوتامون عصبی شدیم 

و رفتاری که باعث میشه مرد بیاد سمتت چیه

اگه اولین رابطته عادیه که فکر کنی عاشق شدی و اینا ولی تو فکر کن با یکی وارد رابطه بشی که مراقبت باشه ...

چرا خب قطعا 

ولی کسی اصلا به دلم نمیشینه و ادم مناسب ندیدم تاحالا 

شما چندسالتونه

اگه اولین رابطته عادیه که فکر کنی عاشق شدی و اینا ولی تو فکر کن با یکی وارد رابطه بشی که مراقبت باشه ...

خیلی وقته باهمیم 

واقعا خسته شدم دوس ندارم دعوا کنیم یه چیزی هم که بشه من بحث رو ادامه میدم بعدش پشیمون میشم 

سر چی بوده دعوا؟ متولد چه ماهیه پسره؟

بهمنه

کلا اینجوریه وقتی عصبی میشه حتی نمیزاره بهش دست هم بزنم

واقعا رفتار درست رو نمیدونم ایقد پیله میکنم تا درست شه