2777
2789
عنوان

نمیدونم آنفولانزاست یا حساسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تبش که شروع شد بردمش، گفتن اگر کنترل میشه خونه نگه دارید بهتره اما برای دون دون های بدنش نبردم (چون ...

اخه حساسیت تب نداره

مطمئنا یه ویروسی بوده

حالا اگر بهتره ازش عکس بگیرید و دفعه ی بعد به دکترش نشون بدید که چه نوعی بوده... اگرم اذیته ببریدش دکتر

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
برای شما هم همینطور شروع شد؟ الان سرفه و عطسه داره؟

درد بدن سوزش چشم تب. سرفه و گلو درد بیحالی........ دخترای من این علایم رو داشتن هر دوشون

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
واکسن هاش کامل زده شدن

خارش داره؟ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
واکسن هاش کامل زده شدن

معمولا خودبخود خوب میشن گاهی هم عوارض میدن بهتره پزشک ببینه.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اون دونه ها نشانه حساسیته چه چیزی جدید دادی ازهمونه ،دارو وخوراکی هرچی دخترمن یه باراینطوری شدیه سال ...

چون نه سرفه داره نه عطسه فکر میکردم حساسیت باشه 

کمی راجع بش سرچ کردم دیدم به ویروس رزوئولا خیلی شبیه علائمش

زمانی که برای تبش بردم دیدم اوضاع بیمارستان و مطب ها انقدر خطرناکه که یه وقت خدایی نکرده مریضیه جدیدی بگیره اگر بازم ببرمش 

چون نه سرفه داره نه عطسه فکر میکردم حساسیت باشه کمی راجع بش سرچ کردم دیدم به ویروس رزوئولا خیلی شبیه ...

اگه دهن یادوردهن وپا ودستش هم هست ،اره همونه 

اگه تمام بدنشه حساسیت به چیزی 

اره اوضاع خرابه ،.من بچه ها زومی برم توماشین می شینم 

شوهرمیره تا نوبت بشه میگه بیایدبالا

درد بدن سوزش چشم تب. سرفه و گلو درد بیحالی........ دخترای من این علایم رو داشتن هر دوشون

ان شاالله بلا به دور باشه ازشون و خدا سلامتی بده 

برای من فعلا فقط دون های کمرنگ مونده ، خدا کنه که علائم دیگه ای ظاهر نشه