2777
2789
عنوان

به مامانم گفتم درس نمیخونم کتابامو پاره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست

چقدر مادرت گناه داشته با هزار امید بچه بزرگ میکنند از مخارج خودشون تو این اوضاع اقتصادی 

میزنن خرج بچه میکنند بعد بچه ها یا سرشون تو گوشیه یا رل زدند یا کراش زدند یا درس نمیخونند 

فکر کن چقدر فشار عصبی بهش وارد کردی که به اون حال رسوندیش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما مادرا خیلی گناه داریمکاش یه کم درک کنیدحالا شیوه ی من با مامان‌شما فرق دارهتا پسرم میگه درس نمیخو ...

این منم 

میگم باب میلت هرجور راحتی مدرسه و درس و کتاب تعطیل از فردا هم میگم بیسواد صدات کنن 🤣

این منم میگم باب میلت هرجور راحتی مدرسه و درس و کتاب تعطیل از فردا هم میگم بیسواد صدات کنن 🤣

کافر😄😄😄من که مطمعنم این گوشیا این بلا رو سرشون آورده

باید یه راه چاره واسه کمتر گوشی دست گرفتنشون کنیم

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
کافر😄😄😄من که مطمعنم این گوشیا این بلا رو سرشون آوردهباید یه راه چاره واسه کمتر گوشی دست گرفتنشون ...

بعد آروم میاد کتاباش رو پهن میکنه میخونه بعد میگه ببین بلدم دیگه بیسواد نیستم فردا هم ساعت ۸ سرویسم میاد سوار میشم میرم مدرسه (جهت اطمینان از اینکه بهش بفهمه جدی بود مدرسه نرفتنش یا نه؟)🤣