2777
2789
عنوان

از خدا خواستمو قلب من آزاد شدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ادم اشتباهی رو بیرون کردن واقعا صد هیج برده آفرین بهت ....منم یه زمانی تجربه تورو داشتم خیلی حس کشنده ای بود الان میبینم چقققدر خدا منو دوست داشت ک اون آدمو از سر راهم لرداشت واقعا ب خودش توکل کردم و الان ی ازدواج موفق دارم ..دیگه اجازه نده هر  کسی خیلی راحت بیاد تو زندگیت

عزیزم ادم اشتباهی رو بیرون کردن واقعا صد هیج برده آفرین بهت ....منم یه زمانی تجربه تورو داشتم خیلی ح ...

واقعا واقعا شکر 

من میدونستم که مناسب من نیست بارها بهم ثابت شده بود اما نمی‌تونستم اقدام کنم و مهرش از دلم نمی‌رفت 

تا اینکه آخر به خودم گفتم تا کی ؟؟ حیف تو نیست اخه؟؟؟ چقدر غصه ی آدم بی درک و بی مصرف رو بخوری ؟؟؟ 

خدا هم نگام کرد .... توکل به خودش 

خوشحالم که از انتخابت راضی هستی الان 🥺😍 خوشبخت بمونید تمام عمررررر

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
درست تموم شده ؟ شاغلی؟؟ همسن منی اینقدر احساس تنهایی میکنم

بله عزیزم 

شاغل نیستم هنوز اما دنبال هدفمم 

طبیعیه منم احساس میکنم گاهی ولی می ارزه به وجود آدم اشتباه ... 

بله عزیزم شاغل نیستم هنوز اما دنبال هدفمم طبیعیه منم احساس میکنم گاهی ولی می ارزه به وجود آدم اشتباه ...

فکر کنم الان خاستگار داری 

چون تو تاپیک قبلت گفتی دارم نزدیک میشن به سیو شماره پارتنر 

بخاطر همین راحت از فکرش دراومدی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

فکر کنم الان خاستگار داری چون تو تاپیک قبلت گفتی دارم نزدیک میشن به سیو شماره پارتنر بخاطر همین راحت ...

نه اون مسئله مهمی نبود و حتی به سیو شماره نرسید 😂 شرایط مناسب من نبود 

اما از فکرش دراومدم 

نه اون مسئله مهمی نبود و حتی به سیو شماره نرسید 😂 شرایط مناسب من نبود اما از فکرش دراومدم

دقیقا مثله منی من خاستگار سنتیم ۸روز اشنایی چت کردیم ردش کردم ۱۰ روز گریه کردم الانم گاهی پیگیرشم بعد یک ماه اینقدر بی جنبم 

تو چندوقت باهاش حرف زدی؟

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دقیقا مثله منی من خاستگار سنتیم ۸روز اشنایی چت کردیم ردش کردم ۱۰ روز گریه کردم الانم گاهی پیگیرشم بع ...

نه اینی که واسش تاپیک زدم مربوط به تایم خیلی طولانی هست 🙂🙂 که بالاخره تموم شد 

بعدش به ینفر فرصت آشنایی دادم که مناسب هم نبودیم و شرایط مهیا نشد