2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60892 بازدید | 721 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته پیش تو باشگاه ورزش میکردم یهو تو آیینه دیدم یکی از گوشواره هام نیست انگار سطل آب یخ ریختن تو سرم انرژیم رفت ولی بازم ورزش کردم خیلی ناراحت بودم که تو مدرسه افتاده یا تو راه تو ماشین چون لحظه ورودم تو باشگاه متوجه شدم میدونستم اونجا نیفتاده اومدم خونه رو گشتم دیدم تو خونه افتاده خداروشکر خیلی ناراحت کننده است وقتی طلا گم میکنی مامانم یبار گوشواره اش گم کرد خیلی غصه خورد

ابجی من رفت جایی، یک کیف پیدا کرد پر از طلا و یک گوشی و مقداری مدارک، تا خود شب وایساد تا صاحابش بیاد، با اینکه خودش کلی مشکل مالی داشت

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خیلیییییییییییییی ادم غصه میخوره من یدونه انگشتر وقتی ابتدایی بودم گم کردم تااااا 15 سالگیم چشمم دنبالش بود

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
اتفاقا از گلوی من خیلی راحت پایین میره

شما بخور یه آب هم روش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیلیییییییییییییی ادم غصه میخوره من یدونه انگشتر وقتی ابتدایی بودم گم کردم تااااا 15 سالگیم چشمم دنب ...

من کلاس اول ابتدایی بودم. خاهرم برام یه پاک کن فانتزی خریده بود. تو کلاس از دستم افتاد رو زمین گفتم بعد ازین که زنگ خورد برمی دارمش. بعد زنگ هر چی گشتم پیداش نکردم. یکی برش داشته بود. هیچ وقت یادم نمیره. اونقد دوسش داشتم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکی از همکلاسیام ی انگشتر یک گرمی گم کرد هنوز ک هنوزه میبینمش داره نفرین میکنه😂بعد تو پنج گرم و میخوای بفروشی قطعا اون قران ب سر گرفته داره نفرین میکنه تو دیوار شهرتون بزن ی انگشتر پیدا کردم مشخصات و فاکتورش بیارین تحویل بگیرین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دوستان 

یک سایت است که به ازای ثبت نام تون اون سایت 30تومن به شما 

و 20 تومان به من میده 

برین ثبت نام کنید 

https://wallgold.ir/app/login?re

دوستان ثبت نام کنید

همون لحظه برداشت کنید 

حداقل پول اینترنت این ماه 

شما و من گیر میاد