2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60866 بازدید | 721 پست
من ازت دفاع کردم بهت گفته بودن دزد وفلان حالا هم تاپیک روترک میکنم شماهم قفل کن بره

اخه میگی بنداز سطل اشغال😶من نمیدونمم

دیشب تاپیک زدم صبح اومدم دیدم رفته تو پربازدید

نگو از خداشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید برمیداشتی ، برو بگذار سرجای خودش، 

صاحبش بنده خدا همون محدوده ک گم کرده رو میگرده ..دل تو دلش نیست 

خودم طلا گم کردم و پیدا نشد ، درد صاحبش درک میکنم ، اگر هم کسی برداشته استفاده شخصی کرده حلال نمیکنم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دیگه نمیتونی صاحبشو پیدا کنی ب این فک کن خدا سر راهت گذاشته

یعنی چ 

کلاه سر خودمون بگذاریم ، حلال نیست عزیز

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اخه میگی بنداز سطل اشغال😶من نمیدونممدیشب تاپیک زدم صبح اومدم دیدم رفته تو پربازدیدنگو از خداشه

من به اون خانم گفتم یعنی بایدبندازه سطل اشغال ؟سوالی بود جملم اگردلت نمیخوادتوهین بشنوی ببندش بازم خوددانی

فقط اینایی که میگن نباید بر میداشتی درکتون نمیکنم این بر نمیداشت یکی دیگه برمیداشت 

الانم بهترین کار اینه تو همون محدوده اگهی بزاره ده پونزده تا بگه یه تکه طلا پیدا شده با دادن نشانی اونو تحویل بگیرید ..

من باشم یکسال صبر میکنم اگه صاحبش پیدا نشد و خودمم گرفتار بودم برمیدارم برای خودم 

وسط خاکو‌ خل و برک تو خیابون معلومه خیلی وقته افتاده اخه کثیفه زیر برگا بود

صاحبش پیدا نمیشه امکان نداره. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

آگهی کن تو برنامه دیوار قسمت گمشدگان،،،خودتم اگهی های قسمت گمشدگان دیوار رو بخون شاید صاحبش اگهی گذاشته باشه،،،انشاالله صاحبش که پیدا شد ازش مژدگانی بگیر،،،،منم یک ماه پیش یه حلقه خوشگل طلا سفید پیدا کردم اگهی کردم تو دیوار هنوز صاحبش پیدا نشده

ببین منم عین توام 

اگه ی ریال پول حروم بیاد قاطی پولام ب خاک سیاه میشینم

پارسال ی کاسه آهنی گرفتم با پولی ک مال خودم نبود ولی خب دزدیم نبود

کاسهع تیکع تیکه شد

اصولاً من چیزی پیدا کنم اصلا برنمیدارم چرا چون در هر صورت بدبختیع یا باید بری دنبال صاحبش که مگه بیکارم بندازم خودمو تو زحمت آخرم یارو عین طلبکارا نگام کنه دوم خوردنش حرومه که لقمه حروم اصلا اصلا به من نیوفته یعنی اصلا حتی فکر به لقمه حروم کنم واویلا میشه برای همین انکار اصلا ندیدمش دست نمیزنم

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان