2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 56598 بازدید | 721 پست
من تاحالا پیدا نکردم‌ولی گم کردم یعنی دزدیدن از تو خونم مهمون درجه یک هم حساب نیشد خودمم دیدم ب روش ...

پس دزدای گوشیم نوش جونشون چون زرنگن و سریع میدزدن دیگه

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر راحت تهمت دزدی میزنی، خودتو مسلمان هم داری؟؟ تهمت زدن هم فرقی با دزدی نداره.انقد زود مردم رو قض ...

ولشکن من اصلا خودمو درگیر اینا نمیکنم

حالا همه مرجع تقلید شدن واسه ما

عزیزم لااقل خرجِ نیازمندانش کنتو که صاحبشو پیدا نمیکنیمن نمیدونم تازه ممکنه از مرجع بپرسی بگه صاحبش ...

اره اره دقیقا

چون واقعا همه جوره مثل معجزه بود وقتی پیداش کردم گفتم پس میتونم عمل کنم دیگه درد نمیکشم وقتی خوب شدم میرم سرکار همینقدر طلا خرج نیازمندان میکنم

بعدشم دوباره معجزه شد دکتر گفت نیاز به عمل ندارم دیگه هم درد نکشیدم

اصن سرم سوت میکشه وقتی بهش فکر میکنم

قطعا استفاده شخصی نمیکنم ازش ولی مشکلی که هست اینه که نیازمند واقعی پیدا نمیشه انقدر که دروغ زیاد شده

اونی که واقعا نیازمنده ابروداری میکنه صورتشو با سیلی سرخ نگه میداره

اونی که نیست پول بی زحمت صدقه مزه کرده بهش الکی ادا درمیاره

برا همین نگهش داشتم دست نزدم بهش همیشه از خدا میخوام همونطور که برام معجزه کرد همونطور هم خودش بهم موقعیت مناسب جبران رو نشون بده میخوام همونطور که دستمو گرفت منم دست یکی رو بگیرم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
منم الان واقعا نیاز دارم و دلم میخاد بردارم ولی مال حرام اصن بم نمیسازه متسفانه

نمیدونم 

من نظرمو صادقانه گفتم 

مال حرام زمانیه ک شما دزدی کنی از کسی برداری 

ولی شما ناخواسته پیدا کردی 

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

معلومه دیگه باید اونجایی که پیداش کردی آگهی بچسبونی رو دیوار و به مغازه های اطراف بسپاری 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
ولی من صادقانه میگم طلا پیدا کنم برمیدارم گم هم کنم کسی پیدا کنه نوش جونش از شیرمادر حلالترش باشه

منم اگه گم کنم میگم خداکنه حداقل دست کسی بیفته ک بهش نیاز داره

فقط دست معتاد نیفته ،دست نیازمند بیفته راضی ام.

منم الان واقعا نیاز دارم و دلم میخاد بردارم ولی مال حرام اصن بم نمیسازه متسفانه

ببین تو تلاشتو بکن خب؟

اگهی بزن چندین روز توی دیوار و کلا کارایی که میدونی تلاشتو کردی و بعدا وجدانت اروم بشه.اصلا شاید صاحبشم پیدا شد بهتم مژدگونی داد.

ولی اینکه میگن تا ابدو دهر باید اون طلا رو مث یه تیکه اهن نگه داری قبول ندارم.بازم هر کی مختارِ زندگیه خودشه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

یکیو میشناسم خیلی بهش ساخته و داره کیفشو میبرهمن با پول مکروه که بنظرم حلال بود ی کاسه آهنی خریدم.‌. ...

بنظرم اونام به وقتش دهنشون سرویس میشه 

ادمای خوب زودتر تاوان میدن اتفاقا 

.

بنظرم اونام به وقتش دهنشون سرویس میشه ادمای خوب زودتر تاوان میدن اتفاقا

ن باباااااااا مث خرس گنده شده خانوادشم عالین 

هزارجور تهمتم به عزیزترین کسم زدع... ولی راست راست میرع‌ میاد تیلیاردر شده