2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60894 بازدید | 721 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما بی انضباطی کردی طرف ک از تو کیفت ندزدیده

چه حرفا !

گفتم کسی که "برمیداره"

اونوقت وسط خیابون ی چیزی برداری بری خرج کنی خیلی کار پسندیده ایه؟

باز اسی وجدان داره

.

اسی جان انشاالله بتونی صاحبشو پیدا کنی و خوشحالش کنی💚🍀🦋

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

اسی چند سال پیش که طلا گرمی ۱ تومن بود من یه عمل جراحی داشتم هزینش میشد ۱۰ تومن بیمه نداشتم هی میگفتم چجوری پولشو جور کنم

بعد ما رفتیم مسافرت وسط بیابون که تا شعاع ۴۰۰ کیلومتری هیچ شهری نبود از ماشین پیاده شدیم جلو پامون یه گردنبند ۱۰ گرمی طلا افتاده بود خیلی کثیف بود قشنگ معلوم بود خیلی وقته گذشته

یعنی دقیقا ۱۰ میلیون با معجزه جور شد ولی من دلم نیومد بفروشم عمل کنم همش یه حسی بهم میگفت صبر کن

ماه بعد وقت دکتر داشتم دکتر گفت دیگه نیاز به عمل ندارم مشکلم با دارو رفع شده

اون گردنبند رو هنوز دارم ولی برا خودش یه جا ته کمد مونده اصلا سمتش نمیرم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
چه حرفا !گفتم کسی که "برمیداره"اونوقت وسط خیابون ی چیزی برداری بری خرج کنی خیلی کار پسندیده ایه؟باز ...

اره تو خیابون پیدا کنی بحثش فرق داره 

ب نظرم ۹۰ درصد میخوان خودشونو خوب نشون بدن 

الان هر کس پیدا کنه برمیداره جار هم نمیزنه 

دلت خیلی بزرگه

مرسی عزیزم اتفاقا من ادمِ حسابگری ام ولی وقتی چیزی ازم دزدیده بشه دیگه میدونم برنمیگرده غصه هامو میخورم ناراحتیمم میکنم ولی بیخودی انرژیه منفیه نفرین رو برا چی بیارم سرِ خودم.

گم کنیم که دیگه کلا میگیم صاحبش همونه که پیدا کرده.فقط میگیم خدا کنه بیفته دست نیازمند که ماهم ثواب کنیم.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اره تو خیابون پیدا کنی بحثش فرق داره ب نظرم ۹۰ درصد میخوان خودشونو خوب نشون بدن الان هر کس پیدا کنه ...

والا کلا حرومه 

وقتی طرف راضی نیست ، حتی اگر طرف میلیاردر باشه 

اما درباره این حرفتون نظری ندارم 

خودم پول دیدم اما برنداشتم 

اخلاق مزخرف فراوون دارم اما از حق الناس میترسم همیشه 

.