2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 56422 بازدید | 721 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکیو میشناسم خیلی بهش ساخته و داره کیفشو میبرهمن با پول مکروه که بنظرم حلال بود ی کاسه آهنی خریدم.‌. ...

همین که خدارو فراموش کنیم ازصدتافحش واسمون بدتره

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
ببین تو تلاشتو بکن خب؟اگهی بزن چندین روز توی دیوار و کلا کارایی که میدونی تلاشتو کردی و بعدا وجدانت ...

مرسی عزیزم اگه همه آدم های دنیا مثل شما خوش قلب بودن دنیا بهشت میشد 😍❤️

رو پست قبلی ریپلای نشد رو این زدم

کلن نظرات شمارو خیلی دوست دارم همیشه انرژی مثبت دارید😍😍

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

از لحاظ شرعی باید تا یکسال دنبال صاحب گشت 

و پس از اون خیرات کرد براش کلش رو 

اگه صاحب واقعی پیدا شد باید هم وزن همون طلا بهش برگردونده بشه

اصلا چیزی به نام چیزی پیدا کردی مال خودته وجود نداره ....

مگه اینکه کسی بخواد خودش رو گول بزنه ....

که مشخصه شما از اون دسته نیستی و نخواهی بود 

انشالله روز به روز زندگیت پر رونق تر بشه عزیزم

منم اولیت عیدی مادرم بهم یه انگشتر داد یه ماه بعدشم فوت شد

منم خیلی انگشترم رو دوس داشتم چند روز بعد رفتیم بیرون تو جاده رفتم جایی سرویس بهداشتی بعد یه ربع تو راه برگشت متوجه شدم انگشترم نیس..برگشتم هر چی گشتم پیدا نکردم 

منم حلال کردم هر کی برده..

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

عزیزم بفروشی بزنی به زحمات مطمئن باش زخمهای جدید و بیشتر سر باز میکنن.هر جا پیداش کردی رو چنتا کاغذ آ چهار بزن یه تیکه طلا پیدا شده نشانی دهید و تحویل بگیرید..اگه صاحبش پیدا شد با فاکتوری که نشونت داد تحویلش بده.مطمئن باش خیر اینکارو میبینی

دقیقا 👏کاش همه مثل شما بودنولی واقعا نظرشون برام مهم نیست

ایول

برو تو گوگل سرچ کن ببین حکمش چیه، چون شیخ ها هرکدوم هر چی دوسدارن فتوا میدن..

ب دورو بریاتم نگو مشخصات طلارو،

من دقیق یادم نیس ولی فک کنم بعد از مدت معلوم اگه صاحبش پیدانشه مال شما میشه، حالا خاستی ی صدقه کوچیک هم از طرف صاحبش بده.

بازم خودت بزن گوگل دقیق تر بیاد حکم شرعی ش.

باید دو هفته هر روز آگهی بزنی

بعد از دوهفته تا دوسال هر هفته یک روز آگهی بزنی 

اگه پیدا نشد پولشو صدقه بدی اگه صاحبش پیدا شد باید بهش بدی حتی اگر پولشو صدقه دادی اگه پول صدقه رو بهت برنگردوند هم باید طلا رو بهش بدی  اگر نه نیامد و پولشو صدقه دادی که هیچ 

منم یه بنده خدایی میشناسم..چندسال پیش یه انگشتر بچگونه شاید یک گرمم نبود...پیدا کردن. .اونم داخل خاک ...

نه چ ربطی داره شرعش هم اومده صاحبش؛ اگ پیدا نشد برای اون شخص میشه که پیدا کرده؛ اگ نیاز هم نداره بده به فقرا ؛ همه یه جوری به اسی توپیدن؛ انگار دزدیده؛ بابا پیدا کرده بنده خدا هم گفت ببینم صاحبش پیدا میشه یا ن بس کنید

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست