2777
2789
عنوان

وای چرا هم اتاقیم نمی میرههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 21 پست

بهترین راهکار دعوا نکردنه ... یهو شروع کن با ملاحظه و احترام باهاش رفتار کن بگو اگه تو اذیت میشی نه خاموش می کنم ... اگه اذیت نمیشی فلان ... به هرحال ما تو یه اتاق میخوایم زندگی کنیم باید هوای همو داشته باشیم تو بهش یاد بده 

بهترین راهکار دعوا نکردنه ... یهو شروع کن با ملاحظه و احترام باهاش رفتار کن بگو اگه تو اذیت میشی نه ...

بابا من اصن نمی خوام دعوا کنم باهاش خودش کرم داره همش درحال تیکه انداختنه مریضه انگار انقدم مغروره و از بالا نگاه می کنه منو حالا انگار خودش چه ..هی هست😐😂😂😂

وگرنه بچه ها منو می شناسن من همش در حال خندیدن و خوش و بش کردن با بقیه ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین راهکار دعوا نکردنه ... یهو شروع کن با ملاحظه و احترام باهاش رفتار کن بگو اگه تو اذیت میشی نه ...

وای اصن خیلییی دلم پره ازش 

خیلی وقتا شده حرف زدم پوزخند زده یا زیر زیرکی مسخره کرده من هی خودمو زدم به اون راه 

بابا من اصن نمی خوام دعوا کنم باهاش خودش کرم داره همش درحال تیکه انداختنه مریضه انگار انقدم مغروره و ...

میدونم از این موضوع ناراحتی و اما این راهکارم خوبه تو شروع کن بهش محبت کن ..... از محبت خارها گل می شود! 

میدونم از این موضوع ناراحتی و اما این راهکارم خوبه تو شروع کن بهش محبت کن ..... از محبت خارها گل می ...

تا همین الانشم والا محبت می کردم، بعدم خودش رو نمیده نمی تونم خودمو کوچیک کنم دیگه😐😂

بعدم انقد خودشو از چشمم انداخته که می خوام محبت بخپره تو سرش.