چهل روزه سرفه داره .بستری شد تب داشت ده روز بستری شد .سیتی و عکس و آزمایش و همه چی خوب شد مرخص شد .اما همچنان خلط پشت حلق داره و سرفه خشک میکنه تا بالا بیارع .کلییییییی دکتر بردم عمه آنتی بیوتیکی خورده و گرفته .دیشب باز ی دکتر بهش کلیندامایسین داده ک تو نت دیدم خیلی قویه .سه شیشه هم داده .هشت ساعتی !والا دیگه بچم دور از جون مثل سرطانی ها شده بس ک ضعیف شده من چطور اینو بدم .تب هم ندارع فقط این سرفه های ناجور لامصب رو هیچی خوب نمیکنه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو بیمارستان چی بهش میزدن تو رگش باسرم؟الان عفونت خون نداره دیگه؟؟اموکسی کلاوم خورده؟
اول آموکسی کلاو خورد خوب نشد تب کرد بستری شد .ده روز آنتی بیوتیک گرفت حتی همین کلیندامایسین.بعد تو بیمارستان ازیترو ۲۰۰هم خوراکی دادن .مرخص شد کلاریترومایسین ۲۵۰خورد .قرص دگزا هم روزی سه تا خورد .خوب نشد ک نشد