چهل روزه سرفه داره .بستری شد تب داشت ده روز بستری شد .سیتی و عکس و آزمایش و همه چی خوب شد مرخص شد .اما همچنان خلط پشت حلق داره و سرفه خشک میکنه تا بالا بیارع .کلییییییی دکتر بردم عمه آنتی بیوتیکی خورده و گرفته .دیشب باز ی دکتر بهش کلیندامایسین داده ک تو نت دیدم خیلی قویه .سه شیشه هم داده .هشت ساعتی !والا دیگه بچم دور از جون مثل سرطانی ها شده بس ک ضعیف شده من چطور اینو بدم .تب هم ندارع فقط این سرفه های ناجور لامصب رو هیچی خوب نمیکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اولم عفونت خون نداشت .گفتن ریش ی کم درگیر شده و تب داشت و خلط بالا میاورد ک بستری شد .عزیزم بچت سرفه ...
میوه سیب و هویج میتونی بدی. دکتر گفت.اب سیب و اب هویج.
بچه من بیشتر عفونت خون داشت ک داشت پرده گوششو پاره میکرد خدا رحم کرد تبشم ک چهل بود.. سرفه داشت اما بهترشد. هنوز ک یکماه میگذره میبریم معاینه و تست گوشو شنوایی .