2777
2789
عنوان

همین الان یاد یه چیزی افتادم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 57 پست
خوب بترسونش به بزرگترش بگو یا موقع که میدونی کسیو آورده خونه زنگ بزن ۱۱۰

بخدا با اینکه دوست نداشتم ولی حتی به خانواده ها گفتم وبا مدرک ثابت کردم تا از ترس ابروش آدم بشه ولی اونام نتونستن قانعش کنن .زل میزد تو چشماشون میگف کاری نکردم اینا عادیه زن من روانیه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا با اینکه دوست نداشتم ولی حتی به خانواده ها گفتم وبا مدرک ثابت کردم تا از ترس ابروش آدم بشه ولی ...

اگه دلشو داری یه وقتی که موقعیتش جور بود زنگ بزن ۱۱۰

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اگه دلشو داری یه وقتی که موقعیتش جور بود زنگ بزن ۱۱۰

زرنگه دیگه خونه نمیاره 

دوستاش خونه مجردی دارن میبره اونجا 

تو فکرمه یه ردیاب شنود دار بخرم بزارم تو ماشینش هر وقت برد زنگ بزنم ۱۱۰

زرنگه دیگه خونه نمیاره دوستاش خونه مجردی دارن میبره اونجا تو فکرمه یه ردیاب شنود دار بخرم بزارم تو م ...

اینم میشه ولی باید فکر همه جاشو کنی چون همه خبردار میشن

اینم میشه ولی باید فکر همه جاشو کنی چون همه خبردار میشن

چون بهش گفتم اگه تکرار کنی طلاق میگیرم پس دیگه من مقصر نیستم اگه تکرار کنه 

هر کی خربزه بخوره پای لرزشم میشینه 

چون بهش گفتم اگه تکرار کنی طلاق میگیرم پس دیگه من مقصر نیستم اگه تکرار کنه هر کی خربزه بخوره پای لرز ...

فقط مراقب باش ازش بیماری نگیری 

خدا کمکت کنه عزیزم

خدا بنظرت تقاصمو ازش میگیره ؟

نمیدونم این دنیام اگه نگیره قطعا دنیای دیگه میگیره مگه میشه بدون حساب کتاب

شوهر من این مدلی نیست ولی یه حماقتی کرده هنوزم دلم باهاش صاف نمیشه

نمیدونم این دنیام اگه نگیره قطعا دنیای دیگه میگیره مگه میشه بدون حساب کتابشوهر من این مدلی نیست ولی ...

من دلم میخاد تو همین دنیا جلو چشام تقاص بده ولی بازم حلالش نمیکنم جوونیمو سوخت خدا لعنتش کنه 

من دلم میخاد تو همین دنیا جلو چشام تقاص بده ولی بازم حلالش نمیکنم جوونیمو سوخت خدا لعنتش کنه

انشالله که سر به راه شه

من جات بودم یه نقشه ای برا این حروم زاده می کشیدم خودم انتقاممو می گرفتم مثلا بچه هام که از آب و گل درومدن می گفتم وکالت در طلاق بده منم اموالی که به نامم زدی رو بر می گردونم هم زمان وکیل می گرفتم مهریه مو می ذاشتم اجرا همچین که اموالش به نامش شد بابت مهریه توقیف می کردم ، اونم خبر دار نمیشد بعد سر فرصت طلاقمو می گرفتم با مهریه ، خداحافظ شما 

من جات بودم یه نقشه ای برا این حروم زاده می کشیدم خودم انتقاممو می گرفتم مثلا بچه هام که از آب و گل ...

شاید انجام دادم 

شاید یه روزی انتقاممو بگیرم