2777
2789
عنوان

بنظرتون پسر داییم داره با من لاس میزنه ⁉️ شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 36 پست
چرا

چون فیکه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر اگه سنگین و رنگین باشه شماره باباشم نداره چه برسه پسردایی

تازه توی خونه هم باید بادچادر راه بره مگه نه؟؟؟؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دختر اگه سنگین و رنگین باشه شماره باباشم نداره چه برسه پسردایی

🤣🤣

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

اسی 

یه سوال 

چرا با وجود پارتنری ک داری فکرت پیش پسرداییته؟؟؟

الان کدومو میخوای واقعا؟؟؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اره وقتیم میخواد ایفونو برداره بگه کیه باس انگشت شصتشو بکنه تو حلقش بگه کیه که صدای زندنش مشخص نشه

دقیقا افرین

اصن چ معنا داره دختر بره آیفون رو برداره 😀

دوست پسرم بلاکه

اسی این شاتی ک دادی یجورایی بچه گونه چت کردی باهاش انگار