2777
2789
عنوان

هپی مپی تولدم🍷🕸⛓️💸

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 265 پست
چند روز بود نرفتدوباره شروع شد😐

برای ماهم نمیره فعلا 

چطوری 

چخبرا

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبری نیست سلامتیدلتنگ بچه ها هستم

من دیشب ازبس گریه کردم که نگو😓

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

نکن اینجوررررررررری زری

هعییی 

میگم سمیرا  بعضیا لایکم میکنن  میرم ببینم کجا چه پستی گذاشتم که لایکم کردن  میرم میبینم برای چند ماه پیشه😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشید مغزم فرمان نداد همون دیروز یادم رفت تاپیک بزنم😂🤝عزیزدلمی💗💗خدانکنه💚💚✨

قربون ذهنت و روحت و جونت 🫂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

اقا حوصلم ترکید 

نیستین؟ 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

چیشده

هیچی حوصلم سررفته 

نمازمو خوندم اومدم 

قبول باشه عزیزم

مرسی گل چخبر 

سلامتیت

من از امشب تنهام تا ۳۰ ام 

توروخدا بیایید حوصلم سر میره