2777
2789
وقتی من ازدواج کردم فکر میکردم اگه درآمد شوهرم به حای ۲۰۰ هزارتومن ۲ میلیون بود چی میشد!!!!ا ن زمان ...

والا آدم بخواد زندگی کنه میتونه . نمیگم پول مهم نیستاا .اتفاقا خودمم خیلی ولخرج و پول دوستم . اما بعد از ورشکستگی شوهرم من کار کردم زندگی رو چرخوندم .الانم از صفر شروع کردیم ماهی دوازده تومن حقوقشه که خرج خوردو خوراک میشه.ک اونم این ماه ۷ تومن ریختن چون مساعده گرفته بود 

میرسونیم چون خونه و ماشین داریم قسط و بدهی هم نداریم فامیلم نداریم بخوان بیان شام و ناهار .یا ما بخوایم بریم . خودمون دوتاییم و ماهی ۱۲ تومن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
پسری که درامدش بالای ۱۰۰ میله میره با هم کفو خودش ازدواج میکنه✋🏽

اصلا پسر با درآمد بالا زن نمیگیره که میره پی عشق و حالش 😅

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره