2777
2789

حال نداشته باشم بی حال باشم تو خودم باشم ...

ازم قهر میکنن خانوادم...

میگن تو که دردی نداری دغدغه تو چی می‌تونه باشه مثلا تو که بچه ای تو که فلانی 

هفده سالمه .

هیچی 

کنار بی روحیه و بی حال بودنم باید حوصله اینم داشته باشم که هر بار حرفاشونو قورت بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخرای نوجوونی و ورود به جوونی به طرز عجیبی مسخرست من خودمم تویه غم و ناسازگاری و افسردگی عجیبی غرق بودم و متاسفانه اصلا درک نمیشدم و اشتباه ترین کار ممکنو کردم پناه بردن به رابطه اشتباه 

تو این درک نشدنه هم متاسفانه خانواده بیشترین سهمو داره

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ببین منم زنم مادرم و دخترم وقتی بیحاله میاد همه غم و غصه هاشو میریزه رو سرم 

یا منم مثل خودش خراب میکنه یا خمه انرزیمو باید بزارم تا اون خوب بشه ود رنهایت من حراب میشم 

اگر حالت بده یه گوشه بمون تا خوب بشی خواهشن حال بقزه حانواده رو نگیر 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ربطی به دختر بودن ندارهامیدوارم حالتون بهتر بشه

خیلی ربط داره.

دزک نشدن .

وسط فیلم مورد علاقت یهو پاشی و چایی دم کردن و ظرف شستن و چای اوردن.

اینکه تو یک ماه نتونی بیشتر از یه بار با دوستان وقت بگذرونی و هر بارش وقتی برگشتیم دعوا راه انداختن که دختر این وقت شب بیرون چیکار می‌کنه درحالی که خونه دوستمم و خانواده خوبی هستن و شبم نیست شش عصره چون زمستونه تاریک میشه تقصیر من چیه 

بی حال بودنت از بی انگیزگی میاد از بی هدفی میاد

بی روحیه بودنت از محیط زندگیت آدمای اطرافت و سبک زندگیت میاد

سعی کن آدمای هدفمند و شاد رو توی زندگیت راه بدی و ازشون الگو بگیری

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

درکت میکنم ولی ببین سنت جوریه که فکر میکنی خیلی غم های بزرگیو تجربه کردی منم همسن تو همین فازو داشتم میرفتم تو حالت دپرس ولی واقعا سنت قدری نیس که منزوی بشی زندگی هنوز فجایع بزرگ تری واست داره سعی کن محکم تر باشی

ببین منم زنم مادرم و دخترم وقتی بیحاله میاد همه غم و غصه هاشو میریزه رو سرم یا منم مثل خودش خراب میک ...

من کاری به کار کسی ندارم که آخه ساکت سرجام میشینم دیگه

ببین منم زنم مادرم و دخترم وقتی بیحاله میاد همه غم و غصه هاشو میریزه رو سرم یا منم مثل خودش خراب میک ...

و منی که همیشه یه گوشه بودم و دردامو تو خودم ریختم

تهشم شد پنج بار افسردگی ناموفق 

بعضی دردا خیلی زیادن نقش خانواده همینه دیگه وقتی سنت کناره نوجوون ترس نیاز داری یکی پاس پرداخت باشه اگر میخواستی یه گوشه بشینی با دردات اصلا نیازی به خانواده نبود

من خیلی بی تفاوت شدم نسبت به خانواده و الان دارن دست و پا میزنن برام جبران گذشته که من یه گوشه با درام میجنگیدم 

الآنم که دیگ کار از کار گذشته من به تنهایی جنگیدن عادت کردم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اخرای نوجوونی و ورود به جوونی به طرز عجیبی مسخرست من خودمم تویه غم و ناسازگاری و افسردگی عجیبی غرق ب ...

میگی درک نشدن 

ولی وقتی بچه رو درک کنی و خی نازشونو بکشی درنهایت هی این حسشون بیشتر بیشتر میشه 

یا خواسته هاشون زیادا براشون براورده کنی باز یکی پس از دیگری ازت میخوان 

خوب مادرا هم خسته میشن یه جایی 

نکجوونا خم باید یاد بگیرن خودشون حال خودشونو خوب کنن خمش از بقیه انتظتر نداشته باشن منجی و قهرمان زندگیشون باشن 

بخدا ما بزرگا هم کلی مشغله و فکر واسه خودمون داریم 

کی ما رو درک میکنه کی به حال دل ما گوش میده 

ماهم این دوران رو گدردنیدیم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
و منی که همیشه یه گوشه بودم و دردامو تو خودم ریختمتهشم شد پنج بار افسردگی ناموفق بعضی دردا خیلی زیاد ...

اونجه که باید یاد میگرفتی اینه که هیچ کس کمکت نیست 

اطرافیان برات هیچ کاری نمیتونن بکنن 

یه ادم زمانی موفقه که بفهمه خودش عقط واسه خودش میمونه خودسه باید واسه خودش انگیزه روحیه و دلگرمی باشه 

اونوقته که قوی میشی 

میگی درک نشدن ولی وقتی بچه رو درک کنی و خی نازشونو بکشی درنهایت هی این حسشون بیشتر بیشتر میشه یا خوا ...

متوجهم میتونم بفهمم چقدر میتونه سخت باشه 

ولی دوران بلوغ و بعد اون وارد شدن به جوونی هم سخته اصلا قابل قیاس نیستن ما خودمونم نوجوون بودیم میتونیم بفهمیم پس.

وقتی یه نفر داره به هر دلیلی یه دردی رو تحمل میکنه درست نیست بگیم مگه چه دغدغه ای داری که اینقدر درد داری یا چرا افسرده ای و... اون نوجوون خودشم در واقع نمیدونه چشه 

ما به عنوان والدین میتونیم با کلمات بازی کنیم( البته من خودم مجردم ) مثلا میتونیم بجای این حرف چمیدونم مگه چه دغدغه ای داری که ناراحتی یه زمانیو بزاریم به حرف نوجوونمون گوش بدیم بزاریم از ناراحتیاش بگه اکثراهم ناراحتیاشون خیلی کوچیک و سطحیه ولی اونارو داره اذیت میکنه لازم نیست جادو کنیم، لازم نیست قلمبه سلمبه حرف بزنیم فقط بشنویمشون اینجوری هم اونا احساس میکنن درک شدن، 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید