2777
2789
عنوان

یه حاجت بزرگ دارم بیاید لطفا

59 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یه حاجت بزرگ دارم جواب قطعیش گفتن فردا میاد لطفا برام صلوات بفرستید یا در حقم دعا کنید ایشالله که نفستون حق باشه و مشکل من برطرف بشه 

هرکس دعا کرد لایک کنه براش صلوات بفرستم هفته دیگه میرم کربلا دعاگوتون هستم

تورو به فاطمه زهرا منو دعا کن عربیم

رو پاس شم و برم دانشگاه از بهمن فقط باید معجزع شه تورو‌خدا دعا کن منم دعات می کنم 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو به فاطمه زهرا منو دعا کن عربیم رو پاس شم و برم دانشگاه از بهمن فقط باید معجزع شه تورو‌خدا دعا ک ...

عزیزم وقتی نمیخونی انتظار نداشته باش معجزه بشه😂🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

تورو به فاطمه زهرا منو دعا کن عربیم رو پاس شم و برم دانشگاه از بهمن فقط باید معجزع شه تورو‌خدا دعا ک ...

اتفاقا مشکل منم همین دانشگاهه حقم خوردن اعتراض زدم برات دعا میکنیم 

اتفاقا مشکل منم همین دانشگاهه حقم خوردن اعتراض زدم برات دعا میکنیم

قربونت برم یه دنیا ممنونم 

ان‌ شالله مشکلت به حق امام حسین و حضرت ابوالفضل حل بشه 

من مه فقط دست به دعا ام خیلی تلاش کردم خیلی 

خدایا منو شرمنده خانواده ام نکن 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌