2777
2789
عنوان

برای شهرم متاسف هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 80 پست

از شهرستان های کوچیک بخاطر همین چیزا بدم میاد 

نبود امکانات، کثیفی خیابون ها، تعصبی بودن مردمانش، این که آبرو‌ تو شهرستان کوچیک دست مردمه تا خدا😑😑

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همش بهانه اس عزیز چهارشنبه بازار که پولی نمیخواد

ولی بستن کانالو 

ماشین جمع اوری زباله

زدن پارک بودجه میخواد

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

ولی بستن کانالو ماشین جمع اوری زباله زدن پارک بودجه میخواد

جون آدما در خطر است اگه خدای نکرده زبونم لال پای یه نفر لیز بخوره بیوفته تو کانال علاج واقعه قبلش باید کرد

جون آدما در خطر است اگه خدای نکرده زبونم لال پای یه نفر لیز بخوره بیوفته تو کانال علاج واقعه قبلش با ...

میدونم

ولی تا پول نباشه نمیشه کاری کرد

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

قبلاً جلوی خونمون بیابون بود کوچه ها هم تماماً خاکی
 پدرم و همسایه ها هر هفته چند بار مدام رفتن شهرداری تا زمانی که دیگه فضای سبز درست کردن و کوچه ها رو اسفالت کردن و..

حتماً پیگیری کنید 

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

ولی بستن کانالو ماشین جمع اوری زباله زدن پارک بودجه میخواد

ماین جمع آوری زباله داره ولی  تابستان ها بعضی از کانال ها به شدت بوی بدی میگیره کلا مگه چند تا هستن  درست و حسابی رسیدگی کنن 

جون آدما در خطر است اگه خدای نکرده زبونم لال پای یه نفر لیز بخوره بیوفته تو کانال علاج واقعه قبلش با ...

بله . درسته. اونایی هی میگن بودجه و پوولووو. 

‌اگه خونشون یا بچشون تو همون شرایط بود یا بچشون  تو‌اون شرایط میفتاد تو‌کانال خفه میشد راااحت دیگه نمیگفتن بودجه بودجه

parasoo1989@
قبلاً جلوی خونمون بیابون بود کوچه ها هم تماماً خاکی پدرم و همسایه ها هر هفته چند بار مدام رفتن شهردا ...

یه محوطه ی بزرگ داره که  معلومه مال شهرداریه میشه پارک بشه  ولی انگار مغز ندارن و کورن شهردار و شورا اینو فضای سبز کنن 

یه فیلم ژاپنی چند وقت پیش می‌دیدم تکراری و داستان واقعی. از همون اول هرچی میگفتن به المپیک مربوط می‌شد. مثلا مادره خاطراتش رو با پدربزرگه می‌گفت و می‌گفت تو المپیک چهل سال پیش باهم آشنا شدیم. باز مثلا نشون میداد جامعه شون اخلاق اومده پایین باز نشون میداد به المپیک امید دارند.

خلاصه میخواستم بگم یه امیدی شهر شما برای توسعه باید داشته باشه. الان مشهد ما مثل همون ژاپنیه امیدش به المپیک ورزشیه. یه دهکده المپیک هم سی سال هست که زده و ...

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

یه محوطه ی بزرگ داره که معلومه مال شهرداریه میشه پارک بشه ولی انگار مغز ندارن و کورن شهردار و شورا ...

باید پیگیری کنید وگرنه رسیدگی نمیکنن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
از شهرستان های کوچیک بخاطر همین چیزا بدم میاد نبود امکانات، کثیفی خیابون ها، تعصبی بودن مردمانش، این ...

اصلا انگیزه ی موندن ندارم یعنی متنفرم این گوشه ای از مسائل اش بود چیزای دیگه قابل بیان نیستن تو سایت 

شهردارم میشدی هیچ کار نمیتونستی بکنی چون همه اینا بودجه میخواد

بودجه نیست؟ بودجه صرف چرت و پرت میشه یه نما تو خیابون ساخته بودن اونبار بعد بنر زده بود پروژه فلان و ... بعد زده بود بیست میلیارد خرج اون شده هزار تا کار بهتر و واجب تر میشد کرد با اون پول که همش به اسم اون بخور بخور شده