2777
2789
عنوان

آیا دوخت این لباس حدود چهار تومن می ارزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 86 پست

چند ماه پیش عین همینو تو بازار دیدم چهار تومن. من عادت دارم از لباسا عکس بگیرم که مقایسه کنم و ظاهرش دقیقا همینه. مغازه نسبتا گرون فروشی هم بود.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من اگه جای تو باشم میرم اماده میخرم همونجا میپوشی هر کدومش خیلی خوب بود میخری خیاطی اصلا معلوم نیس چی به چیه من بارها پارچه ی گرون دادم خیاط خرابش کرده در کل ارزش نداره ۴تومنم واقعا واسه این لباس زیاده چیز خاصی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

https://s8.uupload.ir/files/1714490478_37492_(1)_6jut.jpg

خیلی شیک ونازه

انا واقعا 4تومن خیلییییی زیاده برادوخت اهوازهمین مدلو  500میدوزن پیش خونمون 300میدوزن مجلسی شیک

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

عزیزم الان لباس ها قیمتش به شدت بالاست البته بستگی به خیاط هم داره. چقدر دستمزد بگیره ولی خوب قشنگیه عروسی کی هست به سلامتی به نظرم همون دو تموم اینا هست چون پارچه هم داری من پرسیدم قیمت دوختن لباس مجلسی از دو تموم شروع میشه ولی خوب خیاط به خیاط ورق داره به نظرم یکم فقط برای دوخت بالا گفته چهار تومن باز بستگی به شهرت داره 

با این پارچه معمولی نمیخوام پارچه ام فرق دارهاین توی اینترنت پیدا کردم خیاط گفت ۴ تومن دوخت میگیرم

بستگی ب جنس پارچت داره اگ نگین و مروارید کارشده بوده تو پارچه آره میشه حدودن چهارتومن ولی ساده باشه خیلی نمیشه مزد دوختش حدودا دو نیم 

برام دعا کنید 😔دنیام غمه
شبیه اینو تو دیوار با یه بار تنپوش گذاشتن حدود ۲ تومن ، اگه حساس نیستی بگیر

من با این پارچه نمیخوام پارچه این  مدل که از اینترنت پیدا کردم معمولیه  دقیقا هم زیر دوتومن بود