2777
2789
عنوان

فردا هم مدرسه ها تعطیل شد واقعا حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله دیگه سلامتی مردم شده کشکهمین چند روز پیش اعلام کردن سرطان چند برابر شده تو ایراننیاز نیست چند سا ...

عزیز تاپیک 4صفحه رفته جلو هنوز ما نفهمیدیم شما کدوم شهر هستی وواسه چی مدرسه تعطیل شده 

بله دیگه سلامتی مردم شده کشکهمین چند روز پیش اعلام کردن سرطان چند برابر شده تو ایراننیاز نیست چند سا ...

نه ولی گاز و بنزین و برق کمتر مصرف میشه به نفعشونه برای همین اینکارو میکنن وگرنه هوای خونه همون هوای بیرونه دستگاه تصفیه هوا که نداریم خونه هامون همچن هوای بیرون میاد تو خونه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
عزیز تاپیک 4صفحه رفته جلو هنوز ما نفهمیدیم شما کدوم شهر هستی وواسه چی مدرسه تعطیل شده

تو خبرا نوشته بود مدارس اراک تعطیل شدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

درسته ولی ببین این چیه که اینایی که هیچ وقت ب فکر ما نیستن تعطیل میکنن بچه هارو.دکتر بچم میگفت بیرون بردن بچه ها مثل این میمونه که صورتش و بگیری جلو اگزوز خاور .

عه واقعااشنیده بودم غیر انتفاعی ها ک بهترن تو این زمینهاین همه پول میگیرن، معلمایه با حوصله بیارن

چی بگم والا 

پول زوره چون دلم نمیخاد پسرم بره تو کلاس چهل نفره که اکثرشونم افغانین مجبورم بپردازم