من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله دیگه سلامتی مردم شده کشکهمین چند روز پیش اعلام کردن سرطان چند برابر شده تو ایراننیاز نیست چند سا ...
نه ولی گاز و بنزین و برق کمتر مصرف میشه به نفعشونه برای همین اینکارو میکنن وگرنه هوای خونه همون هوای بیرونه دستگاه تصفیه هوا که نداریم خونه هامون همچن هوای بیرون میاد تو خونه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بله دیگه سلامتی مردم شده کشکهمین چند روز پیش اعلام کردن سرطان چند برابر شده تو ایراننیاز نیست چند سا ...
درسته ولی ببین این چیه که اینایی که هیچ وقت ب فکر ما نیستن تعطیل میکنن بچه هارو.دکتر بچم میگفت بیرون بردن بچه ها مثل این میمونه که صورتش و بگیری جلو اگزوز خاور .