2777
2789
عنوان

نامزدیتون چطور گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست

سنش واقعا کم بود ولی بچه بازی درنمیاورد.

باید شدت و علتش رو در نظر بگیری. اگه مشکلاتی مثل وابستگی به خانواده و لجبازی و کم هوشی و... داره درست بشه نیست ولی اگه فقط لوس بازی درمیاره میشه درستش کرد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا بی احترامی باید پیش بیاد تو با احترام و سر سنگین رفتار کن که از همین اول هم احترامت بره بالا. ه ...

مثلا مامانم میگ ی شب تو نامزدی حق نداری خونشون شب بمونی عین مهمون برو بیا ک کار نکنی فک کنن مهمونی از این نظر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سنش واقعا کم بود ولی بچه بازی درنمیاورد.باید شدت و علتش رو در نظر بگیری. اگه مشکلاتی مثل وابستگی به ...

من خیلی رنج کشیده و پخته ترم 

ایشون سوسول و پاستوریزه تشریف داره و همه سختی زندگیش درس خوندنش بوده 

ازیناس ک با قصه خوابش میکردن

من خیلی رنج کشیده و پخته ترم ایشون سوسول و پاستوریزه تشریف داره و همه سختی زندگیش درس خوندنش بوده از ...

اینا درست میشه. تو هم یه کم وا بده. بذار اون اوضاع رو پیش ببره. خرابم کرد کرد. حرص نخور. نامحسوس تشویقش کن. کمکش کن رشد کنه. اگه واقعا اینجوری باشه خیلی خوب میتونی کنترلش کنی و رفتارهایی که دوست داری رو یادش بدی.

ولی بازم میگم دقت کن با رئیس بازی و پذیرش مسئولیتای اون خرابش نکنی که خودت بیشتر آسیب میبینی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مثلا مامانم میگ ی شب تو نامزدی حق نداری خونشون شب بمونی عین مهمون برو بیا ک کار نکنی فک کنن مهمونی ا ...

زیاد به حرف مامان نباش خودت عاقلی خودت برا خودت تصمیم بگیر. ولی از اونا نباش که یکثره خونه نامزد پلاسن.    بستگی داره.   حالا شاید تو یه تایمی.  شوهرت دلش بخواد یه شب پیشش بمونی.  اون موقع زیاد سخت گیری نکن.  ولی زیاده روی هم نکن.  تو کار خونه خودتو نگیر مثل مهمون. ولی یکثره هم مثل کزت نباش مثلا اونا تو اشپز خونن شمام برو.  یه کار کوچیک بگیر دستت خودتو باهاش سر گرم کن.  تو پهن کردن و جمع کردن سفره کمک بده.  پیش شوهرت بشین سر سفره چیزی خواستی اروم به شوهرت بگو بهت تعارف کنه.    باهاشون با احترام حرف بزن.   

زیاد به حرف مامان نباش خودت عاقلی خودت برا خودت تصمیم بگیر. ولی از اونا نباش که یکثره خونه نامزد پلا ...

ن خب خودمم دوس ندارم برم زیاد از هم زده میشیم انگار

با حرفاتون خیلی موافقم 

مثلا از همین الان میگ دو هفته یبار سه هفته یبار شب پیشم بمون. خانوادم میگن ن اصلا اگر رفتی نباید شب پیشش بخابی از این حرفا

ن خب خودمم دوس ندارم برم زیاد از هم زده میشیم انگاربا حرفاتون خیلی موافقم مثلا از همین الان میگ دو ه ...

به حرف خانوادتت گوش بده.

ن خب خودمم دوس ندارم برم زیاد از هم زده میشیم انگاربا حرفاتون خیلی موافقم مثلا از همین الان میگ دو ه ...

زمان نزار. که حتما دوهفته یبار باید بمونم. هر از گاهی برو سر بزن بیشتر بزار اون بیاد.   شبم دوست داشت بمونه.   ولی یه موقع اگه خیلی دیدی دلش میخواد بمونه. حالا یبار دوبار اشکال نداره سخت نگیر. ولی قانعش کن بگو من راحت نیستم یه وقت شب برم دسشویی باید لباس عوض کنم. خجالت میکشم.  تو بیا بمون.