2777
2789

ای بابا بخدا دیگه سایت بچه بازی شده دیگه واسه راهنمایی ومشورت کسی نیس فقط نوجوونا ان 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

پایان ۸ هفتگی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هفته ۶ بارداری ام دوروز دیگه میرم توهفته ۷ تاالان دکتر زنان نرفتم  آسوالم اینه باید میرفتم آیا سونو باید میدادم؟؟؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من همون موقع که آزمایشم مثبت شد دکترم فرستاد سونو شما هم ببین پزشکت چی میگه!!!

من دکتر نرفتم هنوز.. فقط دیدم بتا بالاس فهمیدم باردارم  سوالم اینه باید میرفتم ؟

یکی باید وقتی بتا رسید به 2000 بدی برای اینکه خارج رحمی نباشه یکی هم حدود 7 8 هفته برای قلب

بتا من ۳۹۰ بود ه فهمیدم باردارم دکتر تاالان نرفتم  اصلا ..

باید میرفتم ؟یا صبر کنم هفته ۸ برم برای قلب؟

یکی باید وقتی بتا رسید به 2000 بدی برای اینکه خارج رحمی نباشه یکی هم حدود 7 8 هفته برای قلب

بتا من ۳۹۰ بود ه فهمیدم باردارم دکتر تاالان نرفتم  اصلا ..

باید میرفتم ؟یا صبر کنم هفته ۸ برم برای قلب؟