2777
2789
بخاطر بچه هام نگران شدم، مگه چه ویروسیه؟ از کرونا بدتره؟

نگران نباش عزیزم ،منو پسرم گرفتیم باید زود بری دکتر که درد نکشی ،پسرم ۳ روز تب داشت الان بعد دو هفته هنوزم سرفه میکنه اما خداروشکر درد نداره بهتر شده

سراغت نمیگیرن ؟ بگن ببا تو تصویر و اینا ؟ شوهرت نمیگه بیا صحبت کن ؟ به روش بیار خوب

نه نمیگن، باهم میگن میخندن،با پسرم حرف میزنن ، منم میرم تو اتاق  با گوشیم خودمو سرگرم میکنم تا اونا تماسشون تموم بشه،چندبار گفتم دیگه آدمی که نمی فهمه کاریش نمیشه کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیگن، باهم میگن میخندن،با پسرم حرف میزنن ، منم میرم تو اتاق با گوشیم خودمو سرگرم میکنم تا اونا ...

عزیزم 🍃♥️ اشکال نداره 

با خدا باش  و پادشاهی کن

خدارو داری 🌹

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

نگران نباش عزیزم ،منو پسرم گرفتیم باید زود بری دکتر که درد نکشی ،پسرم ۳ روز تب داشت الان بعد دو هفته ...

دخترم مریض شده سه روزه تب و گلو درد داره و سرفه

خیلیم بی حاله

ب نظرتون از همون ویروسه؟ 

سیستم چی منظورته😂

خنده نداره متاسفانه

سیستم دروغهاییه که سالها به خورد ما میدن،سیستم انرژی خواری ای  هس که با اخبار فیک از ما میگیرن،سیستم اخبارجعلی ای هس که یهو تمام خبرگزاریا پوشش میدن،سیستم قربانی گرفتن برای زحل هست توی برج دی

سیستم خیلی پیچیده اس😊

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

قربانی گرفتن برای زحل چیه😐 قضیه خطرناک شد

اخبار نگاه تمام حوادث برج توی برج دی هس،سانچی پلاسکو سلیمانی حادثه کرمان

ایناهمه قربانیان زحل هستن ،بیشتر خبرای برج دی رو هم ببینی هر اتفاقی خبراش میاد ۱۰ کشته یا ۱۰ مصدم

تو همین ماه نگاه تقریبا ۵ تا هواپیما خوردن اینور و اون ور اینا همه اتفاق نی،برنامه ریزی شده اس،بحثش طولانیه

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

الان ؟شغلت چیه عزیزم

پرستارم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای بابا 😢😢😢😢😢ببخشید سوال میپرسم بازمزحل یعنی چی

زحل یعنی سرزمین بیگانه،اینستا داری؟

دخترم مریض شده سه روزه تب و گلو درد داره و سرفهخیلیم بی حالهب نظرتون از همون ویروسه؟

دقیقا نمیدونم باید دکتر تشخیص بده،پسر منم تب و سرفه داشت ،تبش با دارو پایین نمیومد فقط شیاف جواب میداد،نگران نباش تایم بهبودیش یه کمی طولانیه‌