2777
2789
اون که صدرصد من یکم مشکل ریه از دوران کرونا باهام موندگار شده بیشتر غصه اینو دارم مریض بشم دیگه میم ...

نگو میمیرم،انرژیتو پایین نیار سیستم همین انرژی پایینتو میخاد

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

سر کارم،پاهام درد می‌کنه،خستمه،خوابم میاد

ولی حالم خوبه،یه گفتاردرمان خوب برا پسرم پیدا کردم،ایشالا خوب میشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر کارم،پاهام درد می‌کنه،خستمه،خوابم میادولی حالم خوبه،یه گفتاردرمان خوب برا پسرم پیدا کردم،ایشالا خ ...

الان ؟شغلت چیه عزیزم

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

ویروس چی اومده باز😕

بیخیال 

هرچی بیشتر نگران بشی سیستم ایمنی بدنت بیشتر میاد پایین

بخاطر بچه هام نگران شدم، مگه چه ویروسیه؟ از کرونا بدتره؟

بخدا هیچی نیس ببین دارم قسم میخورم

هرچند وقت یه بار تمام اخبار میشه ویروس جدید،اگه من و تو عاقل باشیم بخیر میگذره اگه ن میوفتیم تو تله!

تو خودمم ، کاش فی لتر واتساپ رو برنمیداشتن،شوهرم از سر کار میاد شروع میکنه یکی یکی با خواهراش تماس ت ...

تو همین کارو کن 😉😄 وقتی میاد خونه تماس تصویری بگیر 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

بخدا هیچی نیس ببین دارم قسم میخورمهرچند وقت یه بار تمام اخبار میشه ویروس جدید،اگه من و تو عاقل باشیم ...

اره واقعا، عجب زمانه مضخرفی اومدیم دنیا ما، همش درد و مرض و استرس و سیاست و 😣

اره واقعا، عجب زمانه مضخرفی اومدیم دنیا ما، همش درد و مرض و استرس و سیاست و 😣

سعی کن فریب سیستمو نخوری تا از این بُعد بیرون بری😇

من واتساپ ندارم،کسی رو هم ندارم باهاش دو کلمه تلفنی حرف بزنم چه برسه به تماس تصویری

سراغت نمیگیرن ؟ بگن ببا تو تصویر و اینا ؟ 

شوهرت نمیگه بیا صحبت کن ؟ 

به روش بیار خوب 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️