2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد وازاون بدترمادربزرگ شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
منم قبلش کلی گریه کرده بودم براشوهرم که چقدر دیگه من دیگه اذیت بکشم جالبیش اینه که به جاریم اصلا کار ...

دیگه هر چیه کاریه که شده بهش  فکر نکن.   ولی از این به بعد یکم عاقلانه تر و با سیاست تر رفتار کن مخصوصا پیش شوهرت.    مثلا میتونستی بگی چه اشکال داره بفرمایید خونه خودته خیلیم خوش اومدی. ولی.   مامان جون از این به بعد قبلش خبر بده من امادگی داشته باشم.       بعدش به شوهرت میگفتی. اروم مبگفتی عزیزم عزشون بخواه با هماهنگی بیان چون من دوست دارم بهترین پذیرایی رو بکنم 

دیگه هر چیه کاریه که شده بهش فکر نکن. ولی از این به بعد یکم عاقلانه تر و با سیاست تر رفتار کن مخص ...

اوف تادلت بخواد گفتم بازمیاد

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه هر چیه کاریه که شده بهش فکر نکن. ولی از این به بعد یکم عاقلانه تر و با سیاست تر رفتار کن مخص ...

انقد بی خبر میومد وشام کم میومد همیشه قبل من شوهرم میگف

اش‌کال نداره دیگه شده دیگه بیخیال فقط دیگه پیش شوهرت خودتو خراب نکن یه وقتم بهت گفتن. بگو اون روز ا ...

شوهرم مامانشو میشناسه دیگه چون یه موقع میدیدی پولشو مادرشوهرم نمیدونس کجاگزاشته میرف به شوهرم میگفت توبرداشتی بعد فرداش پیدامیکرد

پس این از رو نمیره تنها راحش همین بوده

اره بابا وگرنه کی برا دوسه بار شوهرش گوشی وبرمیداره زنگ میزنه