2777
2789
عنوان

برای مرگ ظالم ستمگرجادوگر دعایی ختم ذکری چیزی بلدید به من میگید🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
میشناسی کیه

بله

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا هست .بعد میگن نفرین خوب نیست قدیمی ها میگن نفرین از دهان میوفته تو یقه خودم آدم. فقط واگذار کن ب ...

ندارم 😭😭😭😭

توان دفاع ندارم😭😭

نه راه برگشت دارم نه کورسویی برا ادامه زندگی 

یعنی این عظمت اگر خدایی داشته باشه و از اول زندگی ظلمی که به من میشه رو نبینه چه حسابی روی این خدا باز کنم

یکجا فقط یکجا ندیدم حضور خدارو 

من بی پناه ترینم 😭

نه نگو .من هم خیلی مشکل وگره دارم ولی این حرف کفره عزیزم .من که میترسم اینو بگم

آخه من غرق دارم میشم تو ظلم یک نامرد هم جسمی هم روحی 

یک راه فقط یک راه نشونم بده ای کاش که بدونم هست که میبینه ولی دریغ 

عاح من زیر پونس لیست بنده هاش افتادم منو نمیبینه

از دست خدا به کجا میشع شکایت کرد😭💔

با واسطه بده بخوره. یکی دیگه بده بهش

کارما نداره اونوقت

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

خوب یه چیزایی دست خداست مثل زیبایی هوش و...تو اینام عادله بنظرت؟؟

اون علم و حکمتی که خدا داره رو من وشما نداریم براساس عقل ما جهان رو و پدیده های اون رو نچیده کنار هم 

لایک نکنید .توروخدا