2777
2789

از دیشب که ۳:۳۰ خوابیدم ساعت ۷ صبح بیدارشدم. کسریه خواب منو نابود کرده و مودم کلا شبیهه افسرده هاست 🙁

من شنبه ۸ درس امتحان تاریخ دارم

بنظرتون امروز که دوشنبه‌است، روزی ۱۰ صفحه بخونم؟

چهاردرس آخرش روفقط نخوندم.. اونم کوتاهی کردم

ازیه طرف فرداشب خونه دایی شام دعوتیم و چهارشنبه هم امتحان فارسی دارم

ازشدت کمبود خواب نمیدونم چیکارکنم، کلاچسبیدم به گوشی، سرم دردمیگیره حس میکنم دارم مریض میشم

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

منی که افسرده شدم و همه امتحانا رو گند زدم 😭

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو یروز تمومه ها کلش 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

فردا رو کلابگیری بخوابی هم تا شنبه ده تا دور میشه زد 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

وای چرا انقد سختش میکنی 

منم مثل تو شرایطش رو نداشتم تاریخ بخونم فرجه کم بود 

امروز ساعت 3 امتحان داشتم 

از 6 صبح امروز شروع کردم به خوندن تا 2 ظهر 

تمام 8 درس تاریخ رو جمع کردم 

امتحان رو هم عالی دادم

تاریخ رو داستانی بخونی خیلی خوب متوجه میشی

تو که دیگه وقت زیادی داری قطعا موفق میشی بخونی

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

فردا رو کلابگیری بخوابی هم تا شنبه ده تا دور میشه زد

وقت دندون پزشکی دارم یه هفته از ارتودنسی گذشته میگه بیا واسه معاینه 

وای چرا انقد سختش میکنی منم مثل تو شرایطش رو نداشتم تاریخ بخونم فرجه کم بود امروز ساعت 3 امتحان داشت ...

خب ببینین توی هرکس متفاوته مثلا من ممکنه 20.30 دقیقه ذهنم بیشتر نکشه ولی شما 40 دقیقه میتونی بخونی یا من کندخوانی دارم یعنی باید همش دوره کنم.. بخاطر همین 

چیجوری نمیشه اصلا

چرا نشه ما 26 تا درس تو یروز خوندیم بعد هشتا درس که اصلا هیچه من خودم پس فردا 200 صفحه شیمی دارم هیچی نخوندم 😹