2777
2789
عنوان

امتحان تاریخ تا روز شنبه میرسم❓افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 24 پست
چرا نشه ما 26 تا درس تو یروز خوندیم بعد هشتا درس که اصلا هیچه من خودم پس فردا 200 صفحه شیمی دارم هیچ ...

اهان شما دانشجو هستین؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

وقت دندون پزشکی دارم یه هفته از ارتودنسی گذشته میگه بیا واسه معاینه

خب سک معاینه مگه چقدر میخواد وقت ببره 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان شما دانشجو هستین؟

نه کنکوریم 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
افسرده نیستم توحالت عادی 😂

خداروشکر 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

[QUOTE=367329090]خب ببینین توی هرکس متفاوته مثلا من ممکنه 20.30 دقیقه ذهنم بیشتر نکشه ولی شما 40 دقیقه میتونی بخونی ی ...[/QUOTE

وقتی خوندی فکر کن داری برا یکی توضیح میدی 

خودتو بزار جای معلم و احساس کنم دازی تدریس میکنی 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

[QUOTE=367329090]خب ببینین توی هرکس متفاوته مثلا من ممکنه 20.30 دقیقه ذهنم بیشتر نکشه ولی شما 40 دقی ...

وایی اونجوری نیستم من ببین اینجوری خیلی وقتمو میگیره تازه باید بنویسم موقع خوندن وگرنه یادم میره 

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌